Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

B1 B1,
PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

Protest masiv in Spania! Pensionarii iberici au iesit in strada, in numeroase orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene din. continuă pe B1

PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

Protest masiv in Spania! Pensionarii iberici au iesit in strada, in numeroase orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene din.

Ministrul Educatiei, la Antena 3: Banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, la Antena 3, ca banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget.

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

Patronii din IT cer Guvernului mai multe posturi si salarii mai mari pentru angajatii Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii ANIS) saluta decizia Guvernului de a infiinta Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, dar cere cel putin 120 de posturi si salarii mai mari pentru IT-stii care ar urma sa lucreze pentru autoritate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )