Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pentru prima data in cei 68 de ani de domnie, regina Elisabeta cere sa nu i se sarbatoreasca ziua de nastere

Adevărul Adevărul,
Pentru prima data in cei 68 de ani de domnie, regina Elisabeta cere sa nu i se sarbatoreasca ziua de nastere

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va sarbatori implinirea a 94 de ani intr-un mod special si a cerut sa nu se traga salve de tun, ea considerand ca nu este potrivit sa se sarbatoreasca evenimentul in contextul in care tara se lupta cu coronavirusul. continuă pe Adevărul

Noi cifre de la Beijing dau fiori planetei: Economia Chinei s-a contractat pentru prima data in aproape 30 de ani, din cauza epidemiei de coronavirus

In primul trimestru din 2020, economia Chinei s-a contractat, pentru prima data din 1992 pana in prezent, caci epidemia de coronavirus a fortat companiile si fabricile sa se inchida. Potrivit datelor.

Prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului a vorbit pentru prima data despre experienta sa unica

Jennifer Haller, o femeie din Seattle, SUA, este prima persoana din lume care a primit un vaccin impotriva coronavirusului. La fix o luna dupa administrarea primei doze, pacienta a vorbit despre decizia si experienta sa.

Regina Elizabeth a II-a a anulat planurile de sarbatorire a zilei sale de nastere

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii nu va sarbatori implinirea a 94 de ani intr-un mod special si a cerut sa nu se traga salve de tun, ea considerand ca nu este potrivit sa se sarbatoreasca evenimentul in contextul in care tara se lupta cu coronavirusul, relateaza Reuters, citata de News. ro. in mod normal, aniversarile membrilor familiei regale sunt marcate cu salve de tun in diverse zone ale Londrei. Regina Elizabeth va implini 94 de ani la 21 aprilie. Este pentru prima data in cei 68 de ani de domnie cand regina cere sa nu i se sarbatoreasca ziua de nastere, a declarat o sursa apropiata familiei regale.

China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Economia Chinei s-a contract in trimestrul intai pentru prima data in istoria sa, cu o scadere de 6,8% pe un an, provocata in cea mai mare parte de pandemia de COVID-19 care practic a blocat activitatea tarii, potrivit datelor statistice oficiale publicate vineri, relateaza AFP.

Se tureaza motoarele pentru prima cursa din Campionatul National Digital de Circuit Betano

Vineri s-au incheiat precalificarile pentru prima etapa din Campionatul National Digital de Circuit Betano CDNC Betano), organizata sub egida Federatiei Romana de Automobilism Sportiv.

Anunt de ultima ora din China. Nu s-a mai intamplat asta de peste 10 ani. Cum ii poate afecta pe romani

Un anunt de ultima ora vine din China si da fiori reci tuturor tarilor afectate de pandemia de coronavirs. Economia Chinei s-a contractat in primul trimestru al anului, pentru prima data dupa decenii de crestere! Economia Chinei a inregistrat o contractare a economiei cu 6,4%, dupa 20 de ani de crestere anuala inchiderea fabricilor din China .

CORONAVIRUS |Turcia a inregistrat pentru prima data peste 100 de decese in 24 de ore

Turcia a raportat, marti, 107 de decese cauzate de pandemia de coronavirus, fiind pentru prima data cand a depasit pragul de 100 de morti inregistrati in 24 de ore. in total, statul a ajuns la 1. 403 de.

BVB Scaderi pentru opt din cei noua indici

Lichiditatea urca peste media anuala Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat scaderi in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, BET, reperul pietei noastre de capital incheind ziua in depreciere cu 0,36%, la 7. 935,06 puncte.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )