Libnet.ro
UNICEF

20:45

Permis unic pentru bibliotecile centrale universitare din Romania - proiect

Adevărul Adevărul,
Permis unic pentru bibliotecile centrale universitare din Romania - proiect

Accesul in bibliotecile centrale universitare din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara s-ar putea face cu un permis unic pentru a se asigura transferul reciproc de informatii si cunoastere, propunerea urmand sa fie trimisa Ministerului Educatiei de catre directorul BCU Carol I, Mireille Radoi. continuă pe Adevărul

Asociatia Oraselor din Romania sustine restructurarea administratiei locale

Asociatia Oraselor din Romania sustine restructurarea si modernizarea administratiei locale pe criterii de analiza corecta, pentru realizarea unor servicii publice complete si accesibile tuturor cetatenilor, informeaza un comunicat de presa.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania solicita eliminarea supraaccizei la carburanti de la 1 ianuarie 2016

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a solicitat eliminarea supraaccizei la carburanti de la 1 ianuarie 2016, se arata intr-un comunicat UNTRR. UNTRR semnaleaza faptul ca, in primele.

Peste 4.000 de britanici au facut din Romania casa lor

Peste patru mii de britanici au facut din Romania casa lor. Au renuntat la confortul propriei tari, una dintre cele mai bogate din Europa, si au ales in schimb sa traiasca la noi. Multi lucreaza in.

intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate

Reprezentantii Aliantei Medicilor au chemat, printr-o postare pe Facebook, romanii din tara si diaspora sa li se alature in campania de informare a opiniei publice despre faptul ca intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Ce spune ambasadorul Olandei despre administratia din Romania

Ambasadorul Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca in Romania nu va fi niciodata o administratie de calitate daca nu vor fi eliminate numirile politice.

Ce spune ambasadorul Belgiei despre administratia din Romania

Ambasadorul Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca in Romania nu va fi niciodata o administratie de calitate daca nu vor fi eliminate numirile politice.

Un rapper american, nemultumit de cazarea din Romania: Tot ce se afla in camera asta este mai vechi decat mine (FOTO)

Rapperul american Xzibit a venit in Romania unde joi, 27 august, a sustinut un concert, dar s-a declarat dezamagit de cazarea pe care a avut-o. Cateva poze postate pe Facebook aduce Romania intr-o lumina deloc.

Tragedie fara margini pe o sosea din Romania

Tragedie fara margini pentru o familie din Gorj! Un copil si bunicii lui au murit pe loc dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un autotren. Nenorocirea s-a produs putin vineri, dupa ora 14,.

Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

Banca Comerciala Romana BCR) va avea un nou presedinte executiv. Sergiu Manea va prelua conducerea celei mai mari banci din Romania de la Tomas Spurny, incepand cu 1 octombrie. Potrivit Ziarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )