Libnet.ro
UNICEF

01:05

O persoana s-a sinucis, iar un bagaj a fost gasit suspect in apropierea Capitoliului, la Washington

B1 B1,
O persoana s-a sinucis, iar un bagaj a fost gasit suspect in apropierea Capitoliului, la Washington

O persoana s-a sinucis sambata dupa-masa in aripa de vest a Capitoliului, cladirea Congresului american, la Washington, iar un pachet suspect a fost gasit in apropiere, a anuntat purtatoarea de cuvant a. continuă pe B1

Focuri de arma la Washington: O persoana s-a sinucis, iar un bagaj a fost gasit suspect in apropierea Capitoliului

O persoana s-a sinucis sambata dupa-masa in aripa de vest a Capitoliului, cladirea Congresului american, la Washington, iar un pachet suspect a fost gasit in apropiere, a anuntat purtatoarea de cuvant a.

Cladirea congresului american, inchisa dupa ce un barbat s-a sinucis si un pachet suspect a fost gasit

O persoana s-a sinucis prin impuscare, sambata dupa-amiaza, in aripa de vest a Capitoliului, cladirea Congresului american, la Washington, si un pachet suspect a fost gasit in apropiere, a anuntat purtatoarea de cuvant a politiei Capitoliului, citata.

UPDATE. O persoana s-a sinucis prin impuscare in cladirea Capitoliului din SUA

UPDATEO persoana s-a sinucis prin impuscare, sambata dupa-amiaza, in aripa de vest a Capitoliului, cladirea Congresului american, la Washington, si un pachet suspect a fost gasit in apropiere, a.

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier in Luxemburg

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, a anuntat publicatia Luxemburger Wort, in pagina electronica, conform.

Tragedie: Un roman a fost gasit mort intr-un tren din Belgia

Un roman a fost gasit sambata dimineata mort la bordul unui tren din Belgia. Potrivit ultimelor informatii, barbatul avea 48 de ani si nu avea permis de sedere permanenta in Belgia. Pentru a se stabili cauza.

Trupul unuia dintre romanii disparuti in urma naufragiului din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit, vineri, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti in urma naufragiului din Marea Adriatica, informeaza Gazzetta del Mezzogiorno, citat de Mediafax. Autoritatile italiene nu au.

Trupul unuia dintre romanii disparuti in urma naufragiului din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit vineri, in Marea Adriatica, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza Gazzetta del Mezzogiorno.

Trupul unuia dintre romanii disparuti in urma naufragiului din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit vineri, in Marea Adriatica, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, potrivit Mediafax.

Teroristul din Boston risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a fost gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare

Teroristul din Boston Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea, dupa ce juratii l-au gasit vinovat pentru toate cele 30 de capete de acuzare, relateaza Digi 24.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )