Libnet.ro
UNICEF

07:45

Peste 100.000 de refugiati din Africa si Orientul Mijlociu au ajuns in Europa in 2015

Antena3 Antena3,
Peste 100.000 de refugiati din Africa si Orientul Mijlociu au ajuns in Europa in 2015

Conform Comisarului ONU pentru Refugiati, peste 100. 000 de migranti au intrat in Europa, pe calea apei, prin Marea Mediterana, doar in anul 2015. Anuntul a fost facut de oficial pe. continuă pe Antena3

Vladimir Putin va discuta cu Papa Francisc despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni miercuri cu Papa Francisc la Vatican pentru a discuta despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu, scrie Tass, citat de Mediafax. Consilierul prezidential.

Coreea de Sud: Aproximativ 2.000 de scoli au fost inchise, dupa ce a fost anuntat un nou deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu

Autoritatile sud-coreene au anuntat luni un al saselea deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS-CoV), aproximativ 2. 000 de scoli fiind inchise in urma.

Pistorius, liber dupa ce a ucis-o pe Reeva! Cum l-a eliberat legislatia din Africa de Sud

Atletul paralimpic Oscar Pistorius va fi eliberat conditionat dupa ce a efectuat doar o sesime din pedeapsa primita pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp. El a stat doar zece luni dupa gratii, din total de 5 ani pe care ii avea de executat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )