Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin va discuta cu Papa Francisc despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu

B1 B1,
Vladimir Putin va discuta cu Papa Francisc despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni miercuri cu Papa Francisc la Vatican pentru a discuta despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu, scrie Tass, citat de Mediafax. Consilierul prezidential. continuă pe B1

Ce va discuta Papa Francisc cu Putin la intalnirea de miercuri

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni, miercuri, la Vatican, cu Papa Francis, pentru a discuta despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu .

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, scrie AFP.

Papa Francisc a indemnat comunitatile din Bosnia-Hertegovina sa lucreze pentru pace

Papa Francisc a indemnat musulmanii, catolicii si crestin-ortodocsii din Bosnia-Hertegovina sa depaseasca barbaria razboiului si sa coopereze pentru un viitor al pacii, in cursul slujbei oficiate la Sarajevo.

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat azi legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, potrivit AFP.

Papa Francisc se afla intr-o vizita oficiala la Sarajevo, iar sosirea sa este considerata un semn al pacii: in lume au aparut numeroase conflicte armate care conduc la un fel de al treilea razboi mondial (VIDEO)

Papa Francisc se afla intr-o vizita oficiala in Bosnia-Hertegovina, iar sosirea Suveranului Pontif la Sarajevo este considerata un semn al pacii, la 20 de ani de la incheierea razboiului civil, informeaza B1.

SARAJEVO: Zeci de mii de oameni au luat parte la slujba oficiata de Papa Francisc

Zeci de mii de oameni au luat parte la slujba oficiata de Papa Francisc pe un stadion din Sarajevo. Cardinalul catolic Vinko Puljici a indemnat credinciosii tuturor cultelor din Bosnia-Hertegovina sa aiba inimile deschise la mesajul Papei.

Papa Francisc, in vizita in Bosnia-Hertegovina

Papa Francisc a sosit sambata la Sarajevo, intr-o vizita catalogata drept un semn al pacii, la 20 de ani de la incheierea razboiului civil in Bosnia-Hertegovina, unde a salutat progresele inregistrate de tara in ultimii ani.

Papa Francisc, in vizita in Bosnia-Hertegovina

Papa Francisc a sosit, sambata dimineata, la Sarajevo, intr-o vizita catalogata drept un semn al pacii, la 20 de ani de la incheierea razboiului civil in Bosnia-Hertegovina.

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Alexis Tsipras si se vor intalni in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon vineri cu premierul Greciei, Alexis Tsipras, despre un plan privind construirea unei conducte de gaz intre Rusia si UE via Turcia si urmeaza sa se.

Vladimir Putin va avea o intalnire cu Silvio Berlusconi

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa aiba o intalnire cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, miercuri, in cursul vizitei in Italia, anunta un oficial de la Kremlin citat de site-ul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )