Libnet.ro
UNICEF

23:30

Peste 6 milioane de romani cotizeaza degeaba la pensii

Antena3 Antena3,
Peste 6 milioane de romani cotizeaza degeaba la pensii

Romanii care isi pun sperantele in pensiile private, obligatorii sau facultative, vor fi dezamagiti avand in vedere ca profitabilitatea acestora a intrat in picaj accelerat. continuă pe Antena3

Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza sambata onomasticade Sarbatoarea Sfintilor Mari imparati Constantin si Elena

Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza sambata onomastica cu ocazia Sarbatoriide Sfintilor Mari imparati Constantin si Elena. Dintre acestia,619. 399 sunt barbati, iar 1. 443 sunt femei.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

Noua schema de ajutor de stat vizeaza proiectele de peste 2 milioane de euro

Noua schema de ajutor de stat la care lucreaza Ministerul Economiei impreuna cu Ministerul Finantelor Publice vizeaza proiecte care pornesc de la doua milioane de euro, suma mult mai mica decat plafonul din vechea schema, de 10 milioane de euro, a declarat astazi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Noua schema de ajutor de stat, pe care o analizam, vizeaza proiectele de peste 2 milioane de euro

Noua schema de ajutor de stat la care lucreaza Ministerul Economiei impreuna cu Ministerul Finantelor Publice vizeaza proiecte care pornesc de la doua milioane de euro, suma semnificativ mai mica decat plafonul din vechea schema, de 10 milioane de euro, sustine ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, citata de Agerpres.

Premii de peste cinci milioane de euro, la extragerea LOTO din 22 mai. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 22 mai 2016, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile de joi s-au inregistrat castiguri in valoare totala de peste 590. 000 de lei.

Premii de peste cinci milioane de euro, la extragerea LOTO din 22 mai

Duminica, 22 mai 2016, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile de joi s-au inregistrat castiguri in valoare totala de peste 590. 000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )