Libnet.ro
UNICEF

23:45

Peste 80 de romani, care lucreaza la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Peste 80 de romani, care lucreaza la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu coronavirus

Un numar de 85 de cetateni romani care lucreaza la o ferma di Bavaria, Germania, au fost testati pozitiv pentru coronavirus in perioada 28 mai - 11 iunie, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe. continuă pe Antena3

85 de romani angajati la o ferma din Germania, infectati cu coronavirus Alti 19 s-au vindecat si au revenit in tara

85 de romani angajati la o ferma din Germania Bavaria) sunt infectati cu coronavirus, iar Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca toti sunt asimptomatici, fiind plasati in carantina. Alti 19 romani de la aceeasi ferma, testati pozitiv la sfarsitul lunii mai, au incheiat perioada de carantina, s-au vindecat si au revenit in tara.

33 de romani care lucreaza la abatoare din Olanda, infectati cu COVID-19

MAE informeaza ca 33 de lucratori romani din Olanda care lucreaza la abatoare din apropierea granite.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters, citat de news. ro. Campania a anuntat aceasta suma record prin intermediul unui email trimis luni sustinatorilor. Donatia medie facuta online campaniei a fost de 30 de dolari.

85 de romani de la o ferma din Germania, depistati cu Covid-19. Reactia MAE

85 de muncitori sezonieri la o ferma din Germania, depistati pozitiv la noul coronavirus, au fost plasati in carantina. Costurile cu mancarea si cazarea vor fi suportate de catre angajator. Acesta va acorda si o diurna zilnica de 50 de euro.

CORONAVIRUS |MAE anunta ca zeci de muncitori romani din Germania si Olanda au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Unul dintre ei a murit

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca 38 de cetateni romani din Germania si alti 33 de conationali care lucreaza la abatoarele unei companii din industria carnii din Olanda au fost testati.

CureVac, a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin impotriva COVID-19

Compania de biotehnologie CureVac va deveni a doua companie din Germania care va lansa un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimentat destinat noului coronavirus, au declarat marti doua persoane apropiate situatiei.

Cetatenii romani care vor intra in carantina si izolare la venirea in tara. Noi precizari

Cetatenii romani care vin din alte tari care nu se regasesc pe lista statelor de pe lista adsmisp, vor intra an carantina si izolare.

Coronavirus colectiv la o ferma de sparanghel din Germania

Unul din cinci muncitori de la ferma de sparanghel din Inchehofen a fost confirmat pozitiv la testul.

33 de romani angajati la abatoare din Olanda, infectati cu noul coronavirus

33 de romani care lucreaza la abatoarele unei companii din industria de procesareprelucrare a carnii din Olanda au fost confirmati pozitiv cu Covid-19, informeaza MAE intr-un comunicat, mentionand ca starea de sanatate a acestora este buna, nefiind necesara spitalizarea.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )