Libnet.ro
UNICEF

01:05

CureVac, a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CureVac, a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin impotriva COVID-19

Compania de biotehnologie CureVac va deveni a doua companie din Germania care va lansa un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimentat destinat noului coronavirus, au declarat marti doua persoane apropiate situatiei. continuă pe Ziarul Bursa

CureVac devine a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimental destinat noului coronavirus

Compania de biotehnologie CureVac va deveni a doua companie din Germania care va lansa un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimentat destinat noului coronavirus, au declarat marti doua persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |MAE anunta ca zeci de muncitori romani din Germania si Olanda au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Unul dintre ei a murit

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca 38 de cetateni romani din Germania si alti 33 de conationali care lucreaza la abatoarele unei companii din industria carnii din Olanda au fost testati.

85 de romani angajati la o ferma din Germania, infectati cu coronavirus Alti 19 s-au vindecat si au revenit in tara

85 de romani angajati la o ferma din Germania Bavaria) sunt infectati cu coronavirus, iar Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca toti sunt asimptomatici, fiind plasati in carantina. Alti 19 romani de la aceeasi ferma, testati pozitiv la sfarsitul lunii mai, au incheiat perioada de carantina, s-au vindecat si au revenit in tara.

O femeie infectata cu coronavirus a fugit de doua ori din spital

O femeie infectata cu noul coronavirus a fugit de doua ori din spitale: prima data din Spitalul Filantropia, apoi din Spitalul de Boli Infectioase Craiova.

Explicatiile autoritatilor in cazul elevei din Constanta care nu a putut sustine Evaluarea Nationala fiindca a avut enterocolita

Eleva din Constanta, care nu a putut sustine luni prima proba de la Evaluarea Nationala pentru ca avea temperatura mai mare de 37,3 grade, avea enterocolita, a anuntat Ministerul Educatiei. Asociatia Elevilor din Constanta acuza Ministerul Educatiei si Cercetarii ca a blocat inca o data dreptul la educatie, eleva nefiind lasata sa sustina examenul desi nu a fost diagnosticata cu COVID-19. Sorin Mihai, seful ISJ Constanta, a declarat pentru HotNews. ro ca la triaj eleva avea o temperatura de 37,6 si nu a putut prezenta documente care sa sustina diagnosticul.

Peste 80 de romani, care lucreaza la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu coronavirus

Un numar de 85 de cetateni romani care lucreaza la o ferma di Bavaria, Germania, au fost testati pozitiv pentru coronavirus in perioada 28 mai - 11 iunie, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Presedintele SUA confirma ca vrea sa reduca numarul de militari americani din Germania la 25.000. Ce ii reproseaza administratia Trump guvernului Merkel

Presedintele Donald Trump a anuntat, luni, ca va reduce numarul de militari americani dislocati in Germania la 25. 000, intr-un gest care vine sa sanctioneze aliatul Americii pentru ca a esuat in a atinge.

Coronavirus colectiv la o ferma de sparanghel din Germania

Unul din cinci muncitori de la ferma de sparanghel din Inchehofen a fost confirmat pozitiv la testul.

Ministrul Justitiei cere verificari in cazul judecatorilor Mihaela si Bogdan Popescu: Cei doi au facut parte din completurile care au decis eliberarea conditionata a unor criminali si reducerea de pedeapsa al interlopului Corduneanu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa solicite Inspectiei Judiciare sa verifice daca judecatorii care au dispus eliberarea conditionata a criminalilor in.

Orasul din Romania care se afla in topul celor mai sigure locuri de vizitat din Europa

Oradea se regaseste in topul celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa, in vreme de pandemie. Oradea a ajuns in acest top datorita numarului mic de infectari si a masurilor luate la hoteluri si terase.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )