Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4%

Hotnews Hotnews,
Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4%

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4% fata de aceasi perioada a anului trecut, a anuntat vineri Institutul National de Statistica. Sosirile turistilor romani au reprezentat 78,5% din numarul total de sosiri, in timp ce turistii straini au reprezentat 21,5% din numarul total de sosiri, ponderi apropiate de cele din aceasi perioada a anului trecut. Indicele de utilizare neta a locurilor de cazare in perioada mentionata a fost de 26,7% pe total structuri de cazare turistica, in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de aceasi perioada din 2011. continuă pe Hotnews

Peste sase milioane de sosiri, inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra, in primele noua luni din acest an

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra, in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4% fata de aceasi perioada a anului trecut, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), relateaza sursele de presa.

Fosta firma de avocatura a lui Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu ...

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova, Sova si asociatii a castigat de la stat peste 7 milioane de euro, potrivit b1. ro. Informatia a fost prezentata de jurnalistul Robert Turcescu. Acesta a adus o continuare a raportului de inspectie fiscala realizat la fosta societate de avocatura, din care iese la iveala ca societatea lui Dan Sova a incasat, in perioada 2006-2009 peste 7 milioane de euro din contracte cu statul sau cu diferite autoritati locale. Printre societatile care au .

EVZ: Un fost general DIE ar fi creierul gruparii acuzate de frauda bancara de peste 22 milioane de euro

Creierul gruparii acuzate de procurorii DIICOT de frauda bancara de peste 22 milioane de euro ar fi Dragos Florian Diaconescu, fost general al Centrului de Informatii Externe actuala Directie de Informatii Externe), scrie EVZ. ro, citand surse apropiate anchetei. Dragos Florian Diaconescu a fost seful Oficiului ARGUS din cadrul Securitatii- care opera angajarile pentru cetatenii romani care activau in comertul exterior pe vremea lui Nicolae Ceausescu, potrivit surselor citate.

B1 TV: Fosta firma de avocatura a lui Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu statul

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova a incasat in perioada 2006-2009 peste 7 milioane de euro din contracte cu statul sau cu diferite autoritati locale, reiese dintr-un raport de inspectie fiscala realizat la fosta societate de avocatura Sova si asociatii, ce a fost prezentat joi seara in cadrul emisiunii 'Sub semnul intrebarii' de pe B1 TV.

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu statul

Noi dezvaluiri scandaloase in cazul senatorului PSDDan Sova, a carui firma de avocatura, Sova si asociatii este datoare la stat cu peste 7 milioane de euro. Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat.

SUA: Peste 17 milioane au votat anticipat pentru alegerile prezidentiale

Peste 17 milioane de persoane din Statele Unite au votat anticipat pentru alegerile prezidentiale, ce urmeaza sa aiba loc pe 6 noiembrie, transmite AFP. Alegatorii americani au posibilitatea de a-si trimite.

Peste 17 milioane de americani au votat anticipat

Peste 17 milioane de americani au votat deja pentru alegerile prezidentiale, potrivit unei numaratori realizate ieri de cercetatorii Universitatii George Mason, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Peste 17 milioane de americani au votat anticipat

Peste 17 milioane de americani au votat deja pentru in alegerile prezidentiale, potrivit unei numaratori realizate marti de cercetatorii Universitatii George Mason, relateaza AFP. In toate statele se poate vota anticipat sub o forma mai mult sau mai putin dezvoltata, care permite alegatorilor sa-si trimita buletinele de vot sau sa le introduca personal in urne inainte de data de 6 noiembrie, in unele cazuri cu obligatia de a-si justifica absenta.

Fraudele CASCO provoaca pierderi anuale de peste 100 milioane euro

Fraudele care se fac cu politele CASCO genereaza pierderi de peste 100 milioane euro in fiecare an, a declarat Maria Boghian, director de dezvoltare al companiei de consultanta Asisoft.

VIDEO Uraganul Sandy: Peste sase milioane de americani sunt inca in intuneric. Si cladirea Consulatului Romaniei din New York a ramas fara curent electric, Uraganul se indreapta spre Canada

Milioane de americani au petrecut noaptea de marti spre miercuri in intuneric si cu picioarele in apa, victime ale uraganului Sandy care a devastat nord-estul SUA, inclusiv New York si New Jersey, stat in care Barack Obama se va duce miercuri. Potrivit CNN, circa 6,5 milioane de americani nu au, miercuri dimineata, curent electric. Mai mult de opt milioane de locuinte si companii din partea de nord-est a tarii au ramas in intuneric marti si ar putea ramane asa mai multe zile, au declarat autoritatile. Retea de telefonie din SUA a avut, de asemenea, intreruperi. Sunt si ninsori pe arii intinse.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )