Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce se va petrece cu femeile din Arabia Saudita care vor sa isi ia carnetul de conducere

B1 B1,
Ce se va petrece cu femeile din Arabia Saudita care vor sa isi ia carnetul de conducere

Regele Salman al Arabiei Saudite a dat ordin pentru eliberarea de permise, in egala masura pentru barbati si femei. Prevederile noii legi vor fi prezentate, oficial, in decursul a 30 de zile, dar. continuă pe B1

Moment istoric! Decizia care afecteaza toate femeile din Arabia Saudita

Regele Arabiei Saudite, Salman bin Abdulaziz al Saud, a decretat ca femeile din aceasta tara vor putea sa sofeze, prin urmare potdetine un permis de conducere, anunta Euronews, care citeazaAl.

VIDEO. Femeile din Arabia Saudita vor putea sa sofeze. Regele a semnat decretul

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018.

Arabia Saudita va permite femeilor saudite sa sofeze

Arabia Saudita a anuntat marti ca va permite femeilor sa sofeze, punand capat astfel unei lungi politici nationale ce devenise un simbol global al represiunii la care sunt supuse femeile in regatul ultra-conservator, anunta New York Times.

Premiera in Arabia Saudita! O femeie a fost numita intr-un post guvernamental

O femeie saudita a fost numita in premiera intr-un post guvernamental de rang inalt, au precizat miercuri autoritatile de la Riad, la o zi dupa ce femeile din aceasta tara au primit.

VIDEO Victorie pentru drepturile femeilor din Araba Saudita: Regele a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018, anunta AL ARABIYA TV, citata de Reuters. Grupul Women2drive a condus campaniea prin care se cere ca femeilor sa le fie permis sa sofeze in Arabia Saudita. Este singura tara araba din zona si singura din lume unde acest drept le este interzis femeilor. In toate celelalte tari arabe din Orientul Mijlociu, femeile pot conduce fara probleme. Citeste cum a inceput totul: Manal, sofatul si lupta pentru emancipare.

Dragnea: Fiul meu nu a facut parte din nicio firma care sa administreze lacul Belina

Liviu Dragnea a afirmat luni ca fiul sau, Stefan Valentin Dragnea, nu a facut parte din nicio firma care sa administreze Lacul Belina, a carui trecere in administrarea consiliului local Teleorman face acum obiectul unui dosar DNA.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

Tara care isi lasa, in sfarsit, femeile sa conduca masini

In functie de care parte a corectitudinii politice te pui, te va bucura sau nu vestea ca femeile au voie, in sfarsit, sa conduca. Schimbarea, care va intra in vigoare in iunie 2018, priveste Arabia Saudita si a fost anuntata printr-un decret regal citit in direct la televiziunea de stat si intr-un eveniment media simultan [].

Alegerile locale partiale, care vor avea loc in 16 localitati, au fost stabilite pe 5 noiembrie

Alegerile locale partiale vor avea loc in 5 noiembrie in 16 localitati din tara care au ramas fara primari, a hotarat Guvernul in sedinta de miercuri, relateaza News. ro.

Lovitura pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina la mana a doua. Revine taxa de mediu!

Romanii care se gandesc sa-si cumpere o masina la mana a doua primesc o lovitura naucitoare. Revine taxa de mediu. Decizia vine dupa ce numarul masinilor vechi aduse in tara a .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )