Libnet.ro
UNICEF

23:45

Petro Porosenko, decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petro Porosenko, decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a decis ca este decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii, in cadrul summitului de la Minsk, pentru a demara un dialog politic cu regiunile separatiste din estul tarii, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

INFOGRAFIE Presedintele Petro Porosenko ameninta cu decretarea legii martiale in cazul escaladarii conflictului in Ucraina. Confruntarile armate continua in estul separatist

Guvernul ucrainean este pregatit sa decreteze legea martiala in Ucraina in cazul escaladarii conflictului din estul tarii, a declarat miercuri presedintele Petro Porosenko, in timpul unei reununi cu liderii administratiilor regionale. Cel putin 45 de persoane, intre care 19 soldati ucraineni, au fost ucise in cursul ultimelor 24 de ore in estul separatist al Ucrainei, pe fondul intenselor eforturi diplomatice intreprinse la nivel international.

Petro Porosenko a prezentat la Munchen pasapoartele unor militari rusi care lupta in Ucraina

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a prezentat sambata, in cadrul discursului sau la Conferinta pentru Securitate de la Munchen, mai multe pasapoarte si carti de identitate ale unor militari rusi ucisi sau capturati in timp ce luptau in Ucraina, .

Angela Merkel: in conflictul din Ucraina este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe.

Romanii din Ucraina se plang ca sunt luati cu forta de soldatii ucraineni si pusi sa lupte impotriva separatistilor

O suta de romani din Ucraina, din localitatea Herta, aflata la 4 kilometri de granita cu tara noastra, cer ajutorul statului roman. Oamenii se plang ca sunt luati cu forta de soldatii ucraineni si pusi sa.

Nemtii sunt de parere ca situatia din Ucraina poate genera AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

In ultimul timp, cetatenii germani au devenit din ce in ce mai ingijorati fata de criza tot mai acuta dintre Rusia si Occident, creata pe marginea conflictului militar din Ucraina, relateaza Bild. Un.

Conflict Ucraina: A inceput summitul ultimei sanse de la Minsk

La Minsk a inceput in aceasta seara summitul ultimei sanse, la care participa liderii Frantei, Germaniei, Rusiei si Ucrainei, care vor negocia un plan de pace menit sa puna capat conflictului din estul Ucrainei, a indicat o sursa din delegatia franceza, citata de AFP.

Porosenko vrea sa scoata asul din maneca: liderul Ucrainei ameninta cu decretarea legii martiale

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat, miercuri, ca guvernul este pregatit sa decreteze legea martiala in cazul escaladarii conflictului din estul tarii.

Criza din Ucraina: Negocierile de pace vor continua, miercuri, cu o reuniune internationala la Minsk

Niciun progres nu s-a inregistrat, astazi, in urma unei teleconferinte purtate de cancelarul german, Angela Merkel, presedintele francez, Francois Hollande, cel ucrainean, Petro Poroshenko, si cel rus, Vladimir Putin. Urmatorul pas, convenit de cei patru lideri, va fi o reuniune in capitala Belarusului, Minsk. Summitul este programat pentru ziua de miercuri, 11 februarie.

O femeie din Ucraina a filmat un ATAC CU RACHETE de la geamul locuintei sale. Suspinele femeii, surprinse pe fundalul inregistrarii

Peste 20 de explozii au lovit case si blocuri de locuinte in timpul unui atac de doua minute asupra orasului Kramatorsk din estul Ucrainei. O femeie din apropierea tintei atacului a filmat momentele dure,.

UE a largit aria sanctiunilor impuse de criza din Ucraina, dar ele nu vor fi implementate pana nu vor avea loc noi negocieri de pace

Ministrii de Externe din Uniunea Europeana au aprobat astazi un nou set de sanctiuni impuse unor cetateni rusi si a unor oficiali din autoproclamatele rebublici populare din estul Ucrainei, transmite.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )