Libnet.ro
UNICEF

11:30

Petro Porosenko vrea o misiune europeana de pace in estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Petro Porosenko vrea o misiune europeana de pace in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a discutat vineri cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, despre eventuala trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei, unde se inregistreaza confruntari sporadice in pofida armistitiului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Conflictul din Ucraina, aproape de final? Porosenko vrea o misiune europeana de pace

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a discutat vineri cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, despre eventuala trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei, unde se inregistreaza confruntari sporadice in.

Petro Porosenko a vorbit cu Angela Merkel despre posibila trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a vorbit vineri cu cancelarul german Angela Merkel despre eventuala trimitere a unei misiuni de pace in estul separatist al Ucrainei. Discutiile dintre cei doi lideri au avut.

Opt spanioli care au luptat alaturi de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei au fost arestati dupa ce au revenit in tara

Opt spanioli care au luptat alaturi de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei au fost arestati dupa ce au revenit in tara, vineri, pentru complicitate la crime, o operatiune fara precedent in Europa, dupa cum spune politia spaniola, citat de AFP.

Trupele separatiste din estul Ucrainei au inceput retragerea armamentului greu

Fortele militarizate ale autoproclamatelor republici separatiste din Donetsk si Lugansk au inceput operatiunile de retragere a echipamentelor armete grele de pe linia frontului din estul Ucrainei sub atenta.

Trei soldati au fost ucisi in estul Ucrainei, dupa doua zile de pace

Trei soldati ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul separatist dupa doua zile de acalmie, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, Andrei Lisenko. Trei militari au fost uci.

Opt spanioli au fost arestati dupa ce au revenit in tara natala din estul Ucrainei

Autoritatile iberice au arestat opt cetateni spanioli, care s-au intors recent din estul Ucraina, unde au luptat in regiunea Donbass, transmite agentia de stiri EFE. Descinderile fortelor speciale au avut loc in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )