Libnet.ro
UNICEF

01:06

Petrolistii din SUA, cea mai ampla greva din ultimii 35 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petrolistii din SUA, cea mai ampla greva din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declasat, astazi, greva la noua unitati de productie, cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, conform Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Petrolistii din SUA au declansat cel mai amplu conflict de munca din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declansat o greva la noua unitati de productie, acesta fiind cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, relateaza Mediafax.

Mircea Badea: Aceasta este cea mai importanta seara din ultimii 10 ani. Mi se pare extraordinar de important ca DNA este divizia penala a SRI

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ca aceasta este cea mai importanta seara.

Finantele vor sa imprumute 5 miliarde de lei in februarie, cea mai mare suma lunara din ultimii patru ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute in luna februarie prin vanzarea de titluri de stat 5 miliarde de lei, cea mai mare valoare a emisiunilor brute incepand din februarie 2011 si in urcare de la 3,6 miliarde de lei in prima luna a acestui an, potrivit Mediafax.

Demis Roussos, condus pe ultimul drum de cea mai buna nevasta pe care a avut-o. Incredibila poveste de dragoste dintre Pamela si Demis

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat vineri intr-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat si Pamela Roussos Ratiu, cea despre care artistul spunea ca i-a fost cea mai buna sotie. Fostul model international a istorisit intr-un interviu pentru Adevarul spectaculoasa poveste de dragoste pe care a trait-o alaturi de Demis Roussos.

Simona Halep, cea mai bine imbracata jucatoare la Australian Open! E mai tare decat Maria Sharapova si Serena Williams!

Simona Halep a fost desemnata cea mai bine imbracata jucatoare de anul acesta din cadrul turneului de tenis Australian Open. Romanca le-a devansat astfel de Serena Williams si Maria Sharapova! .

Cea mai simpla metoda de slabit: calorii negative din alimente

Specialistii in nutritie sustin ca cea mai simpla metoda de sladit este consumul de calorii negative din alimente. Mai precis, caloriile negative din alimente mentin nivelul energetic ridicat al organismului si sunt mu.

Singurul drum spre cea mai mare exploatatie agricola din Europa, din Insula Mare a Brailei, ciuruit de cratere adanci de aproape un metru

Agricost SRL firma care administreaza cea mai mare exploatatie agricola din Europa, de 55. 000 hectare, precum si cele doua comune din incinta indiguita a insulei Mari a Brailei, Marasu si Frecatei, au o singura cale de acces spre municipiul Braila: drumul judetean 212A. Portiuni intregi din aceasta sosea sunt foarte greu de parcurs din cauza gropilor, dar situatia cea mai grava este pe tronsonul cuprins intre trecerea bac si dig.

Romania a exportat anul trecut 15% din energia produsa, cea mai mare cantitate din ultimul deceniu. Unde a ajuns curentul romanesc

Volumul de energie exportata anul trecut de Romania, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Raport: Care sunt masinile cu cea mai mica, respectiv cea mai mare rata a accidentelor mortale

O institutie din Statele Unite, Insurance Institute for Highway Safety, a publicat un raport in care arata care sunt cele mai sigure modele de masini, prin prisma numarului de accidente mortale, noteaza.

Google Earth Pro, cea mai buna aplicatie cu care sa explorezi Pamantul, e gratuita

Dupa o lunga perioada in care a reprezentat o sursa importanta de venit pentru gigantul din Mountain View, Google Earth Pro este disponibil gratuit. Trecand peste faptul ca ofera un amalgam de aplicatii si servicii gratuite, cei de la Google au avut pentru mult timp cateva unelte software cu preturi foarte generoase. in aceasta categorie [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )