Libnet.ro
UNICEF

13:15

Petrolul, in optimile Cupei, dupa 1-0 cu Universitatea Craiova, intr-un meci prefatat de incidente intre suporteri

Adevărul Adevărul,
Petrolul, in optimile Cupei, dupa 1-0 cu Universitatea Craiova, intr-un meci prefatat de incidente intre suporteri

Petrolul Ploiesti, detinatoarea en-titre a trofeului, s-a calificat miercuri seara in optimile Cupei Romaniei, dupa o victorie la limita in fata Universitatii. inainte de meci, fanii Stiintei au atacat cu pietre un autocar cu care se deplasau spre Severin suporterii Petrolului. continuă pe Adevărul

FC Universitatea Craiova s-a intarit cu un varf italian

In perspectiva duelului cu Petrolul Ploiesti din 16-imile Cupei Romaniei echipa lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, si-a intarit lotul cu un atacant italian adus la solicitarea tehnicianului Nicolo Napoli.

19 gazari pentru meciul de Cupa. Lotul lui Contra pentru partida cu Universitatea Craiova

Petrolistii au innoptat in Cetatea Baniei, urmand ca miercuri, inainte de pranz, sa faca deplasarea spre Turnu Severin, unde vor juca meciul de Cupa cu Universitatea Craiova.

Dinamo s-a calificat in optimile Cupei Romaniei dupa 4-0 cu Sanatatea Cluj

Dinamo Bucuresti a castigat, marti seara, pe teren propriu, partida cuSanatatea Cluj, cu scorul de 4-0, asigurandu-si calificarea in optimile CupeiRomaniei. Acesta a fost primul meci pe banca tehni.

Reactiile dupa calificarea lui Dinamo in optimile Cupei Romaniei

Dinamo a invins Sanatatea Cluj in 16-imile Cupei Romaniei si i-a adus antrenorului Flavius Stoican victoria la meciul sau de debut pe banca tehnica a alb-rosilor.

ACS Poli Timisoara, calificare fara emotii in optimile Cupei Romaniei

Echipa banateana a invins pe FC Bihor in deplasare, la Oradea, cu 1-0, dupa un joc in care n-a excelat, insa nici nu a avut mari dificultati in vata unui adversar dintr-o liga inferioara.

FC Vaslui, Chindia, Corona Brasov, Viitorul si ACS Poli Timisoara, in optimile Cupei Romaniei

Echipele FC Vaslui, Chindia Targoviste, Corona Brasov, Viitorul Constanta si ACS Poli Timisoara s-au calificat, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana. Rezultate inregistrate in partide.

Surpriza de proportii: Ripensia elimina U Cluj si se califica in optimile Cupei

Echipa de Liga a V-a, Ripensia Timisoara, a trecut in mod surprinzator de U Cluj, scor 2-1, in 16-imile Cupei Romaniei. Meciul s-a disputat pe stadionul Dan Paltinisanu, in fata a aproximativ 3000 de spectatori, nigerianul Joseph Anagor inscriind, probabil, cel mai frumos gol din aceasta faza a competitiei.

Prima victorie pentru Universitatea Craiova.

Universitatea a trecut la limita, sambata dimineata, de Minerul, scor 1-0, dupa un meci dominat considerabil de juveti. Emotiile primei victorii au fost mari, mai ales ca studentii s-au impus in ultimul minut de joc, ce-i drept cu un mic ajutor din partea gazdelor. Fundasul Minerului Motru, Neacsu, a adus prima izbanda a Universitatii din acest sezon, dupa ce a introdus mingea in proprie poarta in urma unei interventii prin alunecare la balonul centrat de Mitic. Pana spre jumatatea .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )