Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul Ploiesti - Astra Giurgiu, scor 1-2. Sumudica reuseste o prima victorie pe banca giurgiuvenilor

Adevărul Adevărul,
Petrolul Ploiesti - Astra Giurgiu, scor 1-2. Sumudica reuseste o prima victorie pe banca giurgiuvenilor

Formatia Astra Giurgiu a invins joi seara, cu scorul de 2-1, in deplasare, echipa Petrolul Ploiesti, in ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I. continuă pe Adevărul

Dorinel Munteanu a plecat de la Astra Giurgiu. Marius Sumudica, noul antrenor

Decizie neasteptata la Astra Giurgiu, club care l-a pus pe liber pe fostul international Dorinel Munteanu dupa doar cateva etape de la instalare.

Marius Sumudica, la conducerea echipei Astra Giurgiu: Daca ne calificam in cupele europene e o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon

Marius Sumudica a preluat marti conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, acesta inlocuindu-l pe antrenorul Dorinel Munteanu. Munteanu a preluat conducerea tehnica a echipei Astra la 4 martie si a obtinut doua.

Sumudica il inlocuieste pe Dorinel Munteanu la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu

Antrenorul Dorinel Munteanu a fost inlocuit, marti, de Marius Sumudica la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, noul tehnician avand drept obiectiv clasarea formatiei pe un loc care sa-i permita.

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, dupa doar 9 etape. Locul sau a fost luat de Marius Sumudica, demis recent de la Concordia Chiajna.

Ceahlaul Piatra Neamt - Petrolul Ploiesti, scor 1-1. Echipa antrenata de Rednic a egalat in prelungiri in urma unui autogol al lui Markovici

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt a terminat la egalitate, luni, partida de acasa disputata in compania formatiei Petrolul Ploiesti, scor 1-1, in ultimul meci al etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a fost anuntat in locul lui Dorinel Munteanu pentru etapele ramase de disputat din acest campionat. Vedeti mai jos care a fost reactia acestuia dupa numirea pe banca giurgiuvenilor.

Marius Sumudica, nostalgic dupa Chiajna: M-as fi vazut in verde pana la finalul campionatului

Desi victorios la primul meci sustinut pe banca celor de la Astra Giurgiu, antrenorul Marius Sumudica nu a uitat de fosta echipa si a declarat ca s-ar fi vazut pe banca celor de la Chiajna pana la finalul sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )