Libnet.ro
UNICEF

01:05

PIB-ul Japoniei a scazut cu 4,8% in 2020 din cauza pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIB-ul Japoniei a scazut cu 4,8% in 2020 din cauza pandemiei

Produsul intern brut PIB) al Japoniei a scazut cu 4,8% in 2020 pe fondul pandemiei de coronavirus, prima sa contractie anuala din 2009, potrivit datelor preliminare publicate luni de guvern, noteaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Tiriac demisioneaza de la FRT. Totul din cauza Guvernului, decizia e radicala

Ion Tiriac isi va da demisia din functia de presedinte al FRT, post pe care il ocupa din luna iunie a anului 2020. Afaceristul a luat aceasta decizie dupa ce a analizat perspectivele pe care le are forul intr-un an de pandemie. Ion Tiriac demisioneaza de la conducerea FRT Conducerea Federatiei Romane de Tenis, cu .

Barbatii, in mare pericol din cauza laptopului. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Stiati ca barbatii sunt in mare pericol din cauza laptopului? Specialistii trag un mare semnal de alarma si sfatuiesc reprezentantii sexului masculin sa petreaca cat mai putin timp in fata ecranelor. Explicatia e socanta. Ce spun medicii despre posibilitatea de ramane infertili. De ce sunt barbatii in mare pericol din cauza laptopului Studiile arata ca .

Iasi: Barbat de 79 de ani, decedat in locuinta din cauza hipotermiei

Un barbat de 79 de ani a decedat din cauza hipotermiei, el fiind gasit, vineri, de vecini in coma in locuinta sa din comuna Mosna, a anuntat, sambata dimineata, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, barbatul, care locuia singur, a ajuns la UPU in stop cardiac, cu hipotermie severa, avand o temperatura de 21,4 grade, si a fost resuscitat si incalzit aproximativ 6 ore. Temperatura a ajuns la 30 grade, dar inima nu si-a reluat activitatea de pompa. S-a declarat decesul si, pentru ca era cazut in casa hipotermic, se va face necropsie medico-legala, a precizat Diana Cimpoesu.

Coronavirus: Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume

Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019, conform unui bilant stabilit de AFP, citat de News. ro. Cele mai multe decese s-au inregistrat in SUA 480. 567), apoi in Brazilia 237. 489), Mexic 171. 234), India 155. 360) si Regatul Unit 115. De asemenea, peste 161,2 de milioane de doze de vaccin anti-covid-19 au fost administrate in cel putin 91 de tari si teritorii.

Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume

Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019, conform unui bilant stabilit de AFP , citat de News. ro. Cele mai multe decese s-au inregistrat in SUA 480. 567), apoi in Brazilia 237. 489), Mexic 171. 234), India 155. 360) si Regatul Unit 115. De asemenea, peste 161,2 de milioane de doze de vaccin anti-covid-19 au fost administrate in cel putin 91 de tari si teritorii.

UPDATE Sase drumuri judetene si patru drumuri nationale sunt inchise in judetul Botosani din cauza viscolului. Ninsoarea viscolita, semnalata si pe soselele din Maramures, Arges, Brasov si Covasna

19:Sase drumuri judetene si patru drumuri nationale sunt inchise in judetul Botosani, din cauza viscolului puternic. Consiliul Judetean Botosani a anuntat ca circulatia a fost.

Germania impune noi controale la frontierele cu Cehia si Austria din cauza noii tulpini de coronavirus

Din cauza noii tulpini de coronavirus din Africa de Sud, Germania va impune noi controale la frontierele cu Cehia si Austria, informeaza CNN, citata de Libertatea. Ministrul german al Sanatatii, Jens.

Ce a patit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis sa rupa tacerea

Ajla Tomljanovici a fost aproape de victoria carierei, la un joc distanta de o calificare in turul III, la Melbourne. insa, finalul a gasit-o in afara terenului, invinsa. Australianca nu-si revine dupa esecul suferit in fata Simonei Halep. E dificil sa vorbesc sau sa vad ceva pozitiv. Ajla Tomljanovici, demoralizata dupa meciul cu Simona Halep.

Noua Zeelanda intra in carantina din cauza tulpinii britanice de COVID-19

Unul dintre cele mai mari orase din Noua Zeelanda a intrat in carantina in acest weekend dupa aparitia mai multor cazuri de infectari cu noua tulpina britanica de COVID-19.

Disensiuni intre Berlin si UE din cauza restrictiilor impuse de Germania la frontiere

Ministrul de Interne german Horst Seehofer respinge dur criticile UE cu privire la restrictiile stricte anuntate la granita si invinovateste, la randul sau, Comisia Europeana pentru modul in care a gestionat aprovizionarea cu vaccinuri. insa, critici fata de aceste restrictii care intra in vigoare duminica vin chiar din interiorul Germaniei, politistii reclamand lipsa echipamentelor si a personalului insuficient necesar la granita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )