Libnet.ro
UNICEF

17:01

Pilot al unui avion de pasageri, arestat la Londra. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Pilot al unui avion de pasageri, arestat la Londra. Care este motivul

Pilotul unui avion de pasageri care urma sa zboare din Marea Britanie spre Hong Kong a fost arestat la Londra dupa ce asupra lui au fost gasite mai multe cutite, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Aterizare de urgenta a unui avion de pasageri in Indonezia, in urma unei amenintari cu bomba

Un avion al Batik Air a efectuat o aterizare de urgenta in Indonezia din cauza unei amenintari cu bomba vineri dimineata, au anuntat compania si oficialii, relateaza Wall Street Journal.

Indonezia: Alerta cu BOMBA la bordul unui avion de pasageri

Un avion al companiei Indonesian Batik Air, cu 122 de persoane la bord, a efectuat o aterizare de urgenta in orasul indonezian Makassar, dupa o presupusa amenintare cu bomba la bordul aparatului de zbor, a declarat, vineri, un oficial guvernamental citat de Reuters, informeaza Agerpres.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional

Deputatul PSD Vlad Cosma, care se afla sub control judiciar de la inceputul lunii februarie, s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional, alaturi de.

O alta alerta cu BOMBA la bordul unui avion Turkish Airlines care zbura spre Elvetia

Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua, vineri, o cursa de la Istanbul spre Elvetia, s-a intors din drum in timp ce se afla in spatiul aerian al Bulgariei, din cauza unei amenintari cu bomba, relateaza Hurriyet, conform Mediafax.

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de favorizarea unui grup infractional

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DNA Ploiesti, unde a fiost citat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului premierului Victor Ponta, in care Ghita este cercetat pentru favorizarea unui grup infractional, transmite.

Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru Darius Valcov sa ramana in continuare in arest, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Hotararea instantei vine.

Mostenirea Oanei Zavoranu, in pericol. Care este motivul

Mostenirea de milioane de euro a Oanei Zavoranu de la mama ei este pusa in pericol de aparitia unei surori pe linie materna, conform wowbiz. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )