Libnet.ro
UNICEF

08:16

Mostenirea Oanei Zavoranu, in pericol. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Mostenirea Oanei Zavoranu, in pericol. Care este motivul

Mostenirea de milioane de euro a Oanei Zavoranu de la mama ei este pusa in pericol de aparitia unei surori pe linie materna, conform wowbiz. ro. continuă pe România Liberă

Pilot al unui avion de pasageri, arestat la Londra. Care este motivul

Pilotul unui avion de pasageri care urma sa zboare din Marea Britanie spre Hong Kong a fost arestat la Londra dupa ce asupra lui au fost gasite mai multe cutite, potrivit Mediafax.

Care este motivul pentru care Spice Girls s-ar putea reuni in 2016

Mel B, fosta membra a trupei Spice Girls, a declarat curand ca ea si fostele sale colege vorbesc mult despre o posibila reunire a formatiei in 2016, cand se vor implini 20 de ani de la lansarea internationala a formatiei.

Meciul CSU Craiova - Dinamo, intrerupt trei minute. Care este motivul

Meciul dintre echipele CS Universitatea Craiova si Dinamo a fost intrerupt, duminica, aproximativ trei minute, dupa ce o petarda a explodat langa portarul formatiei oaspete, Traian Marc, relateaza Mediafax.

Mii de profesori protesteaza in Iran. Care este motivul

Mii de profesori au participat la proteste in Iran, pentru a cere marirea salariilor , a anuntat agentia ILNA, citata de postul de radio RFE/RL, informeaza Mediafax.

Mama Oanei Zavoranu a murit!

Mama Oanei Zavoranu a incetat din viata in aceasta dimineata, pe patul de spital, dupa ce joi seara intrase in coma. Marioara Zavoranu erta internata inca de la inceputul anului, timp in care i-a fost extirpat un rinichi.

Bataie la inmormantarea mamei Oanei Zavoranu

S-a lasat cu bataie la inmormanatrea mamei Oanei Zavoranu. Zecile de curiosi adunati la poarta cimitirului s-au incaierat cu paznicii care blocau intrarea. Au scandat lozinci impotriva.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional

Deputatul PSD Vlad Cosma, care se afla sub control judiciar de la inceputul lunii februarie, s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional, alaturi de.

Prima declaratie a Oanei Zavoranu dupa moartea mamei ei

Dupa moartea mamei ei, Oana Zavoranu a spus ca pana cand nu va vedea cadavrul mamei ei, nu va crede ca a murit. Vedeta a mai spus ca mama ei a murit pentru ea inca de cand a nascut-o si ca faptul ca a murit este o justitie divina.

A murit Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, a muritin aceasta dimineata, pe patul de spital, la varsta de 66 de ani, scrie ziarul Click!.

Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru Darius Valcov sa ramana in continuare in arest, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Hotararea instantei vine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )