Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pilotul spaniol Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

B1 B1,
Pilotul spaniol Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Forbes l-a plasat pe pilotul spaniol Fernando Alonso, de la , pe primul loc in clasamentul mondial al sportivilor din competitiile motorizate, cu un salariu de 30 de milioane de dolari pe an. 28 de milioane din. continuă pe B1

Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Pilotul spaniol Fernando Alonso ramane pilotul cu cele mai mari venituri din intregul peisaj al sporturilor cu motor, anunta prestigioasa revista de profil Forbes.

Este cel mai bine PAZIT loc de la noi din tara. Trebuie sa treci de cititorul de retina pentru a intra acolo

Probabil ati vazut in filmele americane cu spioni ca intrarea in cele mai periculoase sau secrete locuri se facea prin masuri speciale. Un numar limitat de oameni avea accesul pentru a intra in incaperea.

Un baietel de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume (VIDEO)

Un copil chinez in varsta de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume. Baiatul, pe nume He Yide, a zburat cu un aeroplan timp de 35 de minute, deasupra Rezervatiei Naturale din Beijing. Tatal copilului a.

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea.

E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planeta

Real Madrid a confirmat pe site-ul oficial transferul lui Gareth Bale, care devine astfel cel mai scump fotbalist de pe planeta. Clubul madrilen a platit pentru galez 100 de milioane de euro, care a semnat un contract.

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto.

Simona Halep: Nu ma gandesc ce fac cu banii castigati, prioritatea mea este sa joc din ce in ce mai bine

Dupa un an 2013 foarte bun, Simona Halep a urcat pe pozitia a 19-a in clasamentul WTA. Este un moment deosebit in viata mea, adversarele au fost foarte bune. Nu ma gandesc ce fac cu banii castigati, prioritatea mea este sa joc din ce in ce mai bine - sa investesc in cariera mea, a precizat Halep intr-o conferinta de presa.

Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV din SUA. A castigat 30 mil. dolari in 2012

Sofia Vergara, starul serialului de comedie Modern Family, produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de.

TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Sofia Vergara, cunoscuta pentru serialul de comedie Modern Family, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Actrita columbiana a obtinut venituri substantiale si dupa infiintarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru ingrijirea casei si a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl. Pe locul doi in topul Forbes se afla Mariska .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )