Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Online Sport Online Sport,
Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Pilotul spaniol Fernando Alonso ramane pilotul cu cele mai mari venituri din intregul peisaj al sporturilor cu motor, anunta prestigioasa revista de profil Forbes. continuă pe Online Sport

Pilotul spaniol Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Forbes l-a plasat pe pilotul spaniol Fernando Alonso, de la , pe primul loc in clasamentul mondial al sportivilor din competitiile motorizate, cu un salariu de 30 de milioane de dolari pe an. 28 de milioane din.

TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Sofia Vergara, cunoscuta pentru serialul de comedie Modern Family, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Actrita columbiana a obtinut venituri substantiale si dupa infiintarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru ingrijirea casei si a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl. Pe locul doi in topul Forbes se afla Mariska .

Mii de bulgari s-au strans in cel mai amplu protest antiguvernamental din ultima luna

Mii de bulgari s-au strans, miercuri seara, in fata parlamentului de la Sofia in cel mai amplu protest din ultima luna impotriva guvernului socialistului Plamen Oresarski, relateaza Agerpres. In cea de a 83-a zi de proteste, numarul manifestantilor a fost mult mai mare fata de cel din luna august.

Este cel mai bine PAZIT loc de la noi din tara. Trebuie sa treci de cititorul de retina pentru a intra acolo

Probabil ati vazut in filmele americane cu spioni ca intrarea in cele mai periculoase sau secrete locuri se facea prin masuri speciale. Un numar limitat de oameni avea accesul pentru a intra in incaperea.

Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV din SUA. A castigat 30 mil. dolari in 2012

Sofia Vergara, starul serialului de comedie Modern Family, produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de.

Studiu: Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, in timp ce britanicele au cele mai multe aventuri

Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, reiese dintr-un studiu la nivel global comandat de o revista pentru barbati din aceasta tara. Pentru acest sondaj, realizat de revista Mens Health, au fost.

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto.

Este DEZASTRU la Bacalaureat! Mai bine de 80% din candidatii care au sustinut examenul au PICAT

Este dezastru la bacalaureat si in sesiunea de toamna. Dupa centralizarea a 90% dintre rezultate, aproape 80% dintre candidati au picat. Media de promovare de peste 6 au obtinut doar 20,7% dintre absolventi.

Faze Tari: Soldatul s-a facut femeie ca sa traiasca in harem; Ce facea aceasta femeie in plin trafic, pe un moped! I-au spus ca daca o mai prind, ii confisca scuterul; Cum va arata cel mai inalt montagne-russe din lume

Au prins monstrul de 330 de kilograme. Trei vanatori din Statele Unite se pot lauda cu cea mai mare captura din viata lor. Barbatii au reusit sa obtina un. Ea e femeia care traieste ca Lady Gaga. Cheltuieste sume uriase pentru a-si croi tinute asemanatoare cu cele ale controversatului star.

VIDEO Giselle Bundchen, imaginea si vocea colectiei de toamna/iarna HM

Cel mai bine platit supermodel din lume se poate reprofila daca vreodata are de gand sa renunte la modelling si poate incerca o cariera de cantareata, dupa cum demonstreaza clipul de promovare al colectiei de toamna de la HM.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )