Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV din SUA. A castigat 30 mil. dolari in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV din SUA. A castigat 30 mil. dolari in 2012

Sofia Vergara, starul serialului de comedie Modern Family, produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de. continuă pe Wall-Street Ro

TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Sofia Vergara, cunoscuta pentru serialul de comedie Modern Family, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Actrita columbiana a obtinut venituri substantiale si dupa infiintarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru ingrijirea casei si a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl. Pe locul doi in topul Forbes se afla Mariska .

Pilotul spaniol Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Forbes l-a plasat pe pilotul spaniol Fernando Alonso, de la , pe primul loc in clasamentul mondial al sportivilor din competitiile motorizate, cu un salariu de 30 de milioane de dolari pe an. 28 de milioane din.

Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Pilotul spaniol Fernando Alonso ramane pilotul cu cele mai mari venituri din intregul peisaj al sporturilor cu motor, anunta prestigioasa revista de profil Forbes.

Este DEZASTRU la Bacalaureat! Mai bine de 80% din candidatii care au sustinut examenul au PICAT

Este dezastru la bacalaureat si in sesiunea de toamna. Dupa centralizarea a 90% dintre rezultate, aproape 80% dintre candidati au picat. Media de promovare de peste 6 au obtinut doar 20,7% dintre absolventi.

Cea mai mare despagubire platita de Omniasig in primul semestru pentru o polita RCA a fost de 2,2 milioane de lei

Omniasig Vienna Insurance a platit in primele sase luni ale acestui an despagubiri totale de 110,29 milioane de euro pentru asigurari obligatorii RCA, cea mai mare despagubire ridicandu-se la 2,2 milioane de lei.

Mii de bulgari s-au strans in cel mai amplu protest antiguvernamental din ultima luna

Mii de bulgari s-au strans, miercuri seara, in fata parlamentului de la Sofia in cel mai amplu protest din ultima luna impotriva guvernului socialistului Plamen Oresarski, relateaza Agerpres. In cea de a 83-a zi de proteste, numarul manifestantilor a fost mult mai mare fata de cel din luna august.

Liviu Dragnea: Ponta a luat cea mai inteleapta decizie privind Rosia Montanta.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca premierul Victor Ponta a luat cea mai inteleapta decizie prin trimiterea proiectului Rosia Montanta in Parlament. Cred ca pentru Rosia Montana e bine ca cetatenii sa aiba toate informatiile. Guvernul, printr-o echipa guvernamentala, a negociat un proiect si a pus pe masa Parlamentului un punct de plecare, a declarat Liviu Dragnea. In 27 august, Guvernul a aprobat un proiect de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia .

Simona Halep: Nu ma gandesc ce fac cu banii castigati, prioritatea mea este sa joc din ce in ce mai bine

Dupa un an 2013 foarte bun, Simona Halep a urcat pe pozitia a 19-a in clasamentul WTA. Este un moment deosebit in viata mea, adversarele au fost foarte bune. Nu ma gandesc ce fac cu banii castigati, prioritatea mea este sa joc din ce in ce mai bine - sa investesc in cariera mea, a precizat Halep intr-o conferinta de presa.

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte.

Record Guinness: Betty White, actrita cu cea mai lunga cariera in televiziune, 74 de ani

Betty White, in varsta de 91 de ani, a fost desemnata actrita cu cea mai lunga cariera in televiziune si va fi inclusa in editia din 2014 a Cartii Recordurilor Guinness.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )