Libnet.ro
UNICEF

09:00

Se va plati cea mai mare pensie alimentara din Romania! Vica Blochina, la un pas sa primeasca o restanta de aproape 200.000 de euro!

ADPM ADPM,
Se va plati cea mai mare pensie alimentara din Romania! Vica Blochina, la un pas sa primeasca o restanta de aproape 200.000 de euro!

Victor Piturca este bun de plata. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 il forteaza pe selectioner sa ii plateasca fostei sale iubite, cu care are si un copil, restanta de aproape 200. 000 de euro si o pensie alimentara lunara de aproape 9000 de euro. Continue reading . continuă pe ADPM

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti: Investitia Lufkin in Romania este cea mai mare investitie din istoria companiei

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti, Duane C. Butcher, a declarat miercuri, cu ocazia deschiderii fabricii de utilaj petrolier Lufkin din comuna Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, ca investitia pe care Lufkin Industries a facut-o in Romania este cea mai mare din istoria companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ambasada SUA in Romania.

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

Planul strategic de actiune impotriva hepatitelor din Romania a fost lansat la Timisoara: Romania are cea mai mare prevalenta a hepatitelor B si C

La Timisoara, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania, impreuna cu Asociatia Europeana a Pacientilor cu Boli de Ficat a lansat un document intitulan Planul strategic de actiune impotriva.

Media Fact Book 2013: Performance media, cea mai mare crestere a bugetelor de publicitate atrase in 2012

Piata de media din Romania a fost estimata la 303 mil. euro in 2012, in scadere cu 2-3% fata de anul precedent, unicul segment ce inregistreaza crestere fiind publicitatea online, cu o evolutie de 21%, incluzand Google, Facebook si Yahoo, fata de 2011.

FOTO VIDEO BO-BO, cea mai veche locomotiva electrica din Romania, implineste 100 de ani

Prima cale ferata electrificata din Romania, dar si primele locomotive electrice din tara au functionat la Busteni, unde deserveau Fabrica de Hartie din statiune. Din cele trei locomotive se mai pastreaza doar una, de tip BO-BO, fabricata in 1913, la Berlin. Batrana doamna implineste anul acesta 100 de ani.

Basescu: Cred ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a criteriilor stabilite si va incheia un nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a vorbit, duminica, despre indeplinirea punctelor din acordul cu FMI, precizand ca, in opinia sa, board-ulFMI va constata indeplinirea celor mai multe a acestora si va incheia astfel.

Viteza excesiva este amendata la sange in tarile UE. Vezi unde se da cea mai mare amenda

Mare atentie atunci cand conduceti in afara tarii. Puteti ramane fara salariul pe un an pentru cateva greseli, iar amenda va ajunge negresit acasa. La fel li se va intampla si soferilor straini care.

Unul din adjunctii Nataliei Vrabie, ar putea fi noul sef de la cea mai mare banca din Republica Moldova

Noii actionari ai Moldova Agroindbak MAIB) l-au inaintat pe prim-vicepresedintele bancii Serghei Cebotari pentru postul de sef. Decizia de aprobare ar urma sa fie adoptate la Adunarea generala extraordinara a actionarilor din 28 iunie, anunta agentia Infotag.

Cea mai mare tragedie navala: nava Mogosoaia, cimitir pentru 207 suflete

Accidentul s-a petrecut in urma cu 24 de ani: la data de 10 septembrie 1989, aproape de Grindu, 207 persoane au pierit in apele Dunarii. Nava de pasageri Mogosoaia s-a ciocnit de un convoi de barje iar victimele, aproape toate din Grindu, au umplut un cimitir intreg.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )