Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistul Dan Dumitrescu, despre cazul Caracal: Am auzit ca fostul sef al IPJ Olt ar fi primit informatii de la Radoi ca membri din clanul Oaca trebuie sa vina sa ia fetele din casa lui Dinca (VIDEO)

B1 B1,
Politistul Dan Dumitrescu, despre cazul Caracal: Am auzit ca fostul sef al IPJ Olt ar fi primit informatii de la Radoi ca membri din clanul Oaca trebuie sa vina sa ia fetele din casa lui Dinca (VIDEO)

Politistul Dan Dumitrescu, care a fost destituit de IPJ Olt pentru ca ar fi stricat imaginea Politiei, a comentat, in direct pe B1TV, episodul din seara de 27 iulie, cand se presupune ca Alexandra Macesanu ar fi. continuă pe B1

Unchiul Alexandrei, dezvaluiri despre discutia cu presedintele Romaniei despre cazul Caracal. Ce i-a spus transmis Iohannis

A batut la toate usile pentru a-si gasi nepoata, pe Alexandra Macesanu, si nu s-a oprit pana ce nu a avut o discutie cu presedintele Romaniei despre disparitia fetei. Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri despre convorbirea pe care a avut-o cu Iohannis legata de cazul Caracal. Totul s-a intamplat la scurt timp de la declansarea .

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Testele ADN in cazul victimei majore nu sunt concludente. Nu putem face speculatii

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, marti, ca nu exclude nicio varianta in cazul Luizei Melencu in contextul in care ultimul raport al INML nu a putut oferi un rezultat cu privire la ADN-ul din oasele identificate in padurea din Caracal.

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal.

Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti. Ce l-a speriat pe Catalin Zavoianu

Catalin Zavoianu, procurorul din cazul Caracal, a fost alergat la propriu de jurnalisti, dupa audierile de joi, de la SIIJ. Ce l-a speriat pe oficial? Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti Cazul Caracal este in cercetari. in timp ce zeci de politisti cauta probe in curtea suspectului principal, Gheorghe Dinca, prim-procurorul Parchetului .

Cazul Caracal. Pastile de potenta, gasite in casa lui Dinca

Ancheta in cazul Caracal continua. Sase camioane cu gunoaie au fost scoase din curtea si locuinta lui Gheorghe Dinca. Printre lucrurile lui Gheorghe Dinca au fost descoperite si pastile de potenta. De.

Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dinca, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

Partenerul de de viata al Danielei Dinca, fiica monstrului din Caracal, a fost un cunoscut om de afaceri din Italia. Giorgio Albiero a fost acuzat de trafic de armament. Citeste si: Cazul Caracal. Filmare-bomba.

Noi detalii despre cazul copiilor straini, tinuti captivi intr-un asa-zis centru de reeducare, in Muntii Maramuresului

Noi informatii despre cazul copiilor straini, tinuti captivi intr-un asa zis centru de reeducare, in Muntii Maramuresului. Vorbim despre, atentie, 160 de copii, din Germania, care, potrivit unor surse, erau.

Totul despre politistul destituit din Caracal pentru implicare in trafic de persoane

Radu Tudor a prezentat in cadrul emisiunii Punctul de intalnirecazul lui Dan Dumitrescu, fostul politist IPJ Caracal, destituit pentru abateri disciplinare. Decizia a fost luata dupa finalizarea cercetarii.

Dan Dumitrescu, fost politist din Caracal: Am fost in fata casei lui Gheorghe Dinca pentru a fluidiza traficul. N-am pazit casa nimanui

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca urmare.

Cazul Caracal face curatenie. Politistul implicat intr-un dosar cercetat de DIICOT Olt a fost destituit, la patru luni de la descinderi

Politistul cercetat de anchetatorii antidrog intr-un dosar inca netrimis in judecata a fost destituit din politie, conform unui comunicat al IPJ Olt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )