Libnet.ro
UNICEF

06:45

Polonia si Suedia, printre tarile calificate in finala Eurovision

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Polonia si Suedia, printre tarile calificate in finala Eurovision

Polonia si Suedia se numara printre tarile calificate in finala Eurovision, in urma celei de-a doua semifinale care a avut loc joi. continuă pe Ziarul Bursa

EUROVISION 2015: Tarile calificate dupa a doua semifinala

Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan si Suedia s-au calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, joi seara, de a doua semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, potrivit Mediafax. Cele zece tari calificate in semifinala de joi seara se alatura altor zece tari calificate in prima semifinala, care a avut loc marti seara, printre care s-a numarat si Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu piesa De la capat/ All Over Again.

Finala Eurovision 2015. Ordinea intrarii tarilor: de pe ce loc va concura Romania

Finala Eurovision 2015. Tarile participante in finala Eurovision 2015 si-au aflat ordinea intrarii in concurs dupa anuntul facut de organizatori. Slovenia va deschide show-ul, in timp ce Italia va incheia finala din acest an. Voltaj concureaza de pe pozitia a 20-a, in a doua parte a tabloului.

Cum a reactionat Calin Goia dupa ce s-a calificat in finala Eurovision

Calin Goia, alaturi de colegii lui din trupa Voltaj, au jubilat de fericire aseara dupa ce au aflat ca s-au calificat in finala Eurovision. Iata ce a declarat artistul.

Voltaj, in finala Eurovision, desi au avut cea mai trista prestatie! VIDEO

Voltaj s-a calificat in finala Eurovision, in ciuda faptului ca au avut cea mai trista aparitie in semifinala, din punctul de vedere al punerii in scena a piesei. Iata cine a mai trecut de votul publicului si al juriului de specialitate.

Voltaj s-a calificat in finala EUROVISION

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din.

Voltaj intra in Finala Eurovision pe pozitia 20

Dupa incheierea celei de-a doua semifinale, organizatorii EBU si ORF au anuntat ordinea intrarii in concurs pentru cele 27 de tari finaliste. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, intra in competitie pe pozitia 20, dupa Letonia si inainte de Spania. Romanii pot urmari spectacolul de sambata in direct, de la ora 22. 00, la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www. tvrplus. ro. Finala Eurovision este precedata, de la ora 21. 00, de emisiunea Viena, venim!, prezentata de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu si Ioana Voicu, informeaza TVR.

Calin Goia, dupa calificarea in finala Eurovision: Suntem foarte fericiti. Daca ne-ati votat inseamna ca ne-ati sustinut mesajul

Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, s-a declarat fericit de calificarea in finala Eurovision, fiind de parere ca votul dat reprezinta o sustinere a mesajului piesei De la capat, informeaza Agerpres. Suntem.

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision (VIDEO)

Romania s-a calificat, marti, la finala Eurovision, fiind reprezentanta de trupa Voltaj, informeaza Agerpres. Prima semifinala a concursului cantecului european a avut loc la Wiener Stadthalle, in Viena. in.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

Romania s-a calificat in finala Eurovision

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision, dupa prima semifinala a concursului cantecului european, ce a avut loc marti, la Wiener Stadthalle, anunta Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )