Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ponta AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Ponta AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari. Care este motivul

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, spunand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, dar ca stia ca masura este agreata si de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Ponta anunta ca Guvernul AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, spunand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, ca stia insa ca masura este agreata si de presedintele Klaus.

Victor Ponta anunta ca Guvernul amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, dupa afirmatiile lui Dan Mihalache

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, sustinand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, insa stia ca masura ar fi agreata si de presedintele Klaus Iohannis, dar ca l-a auzit, la tv, pe seful Cancelariei prezidentiale infirmand acest fapt. Ponta a intervenit cu acest anunt intr-o emisiune a postului B1 TV, dupa ce, in aceeasi emisiune, seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca nu presedintele Iohannis este cel care i-a cerut premierului interimar Gabriel Oprea sa majoreze indemnizatiile demnitarilor, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Un site romanesc care difuza filme online, iNCHIS. Care este motivul

Site-ul romanesc serialepenet. ro, care oferea utilizatorilor seriale si filme online, a fost inchis pentru frauda informatica de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Preturile au luat-o razna. Legumele, la fel de scumpe precum carnea. Care este motivul

Desi suntem in sezonul fructelor si legumelor, pretul acestora la tarabe este urias. Multe sunt vandute in piata cu un pret chiar si de patru ori mai mare decat cel al producatorilor. Explicatia este ca.

Wimbledon: Simona Halep merge pe mana Monicai Niculescu. Vezi care este motivul

Simona Halep, 3 WTA, a revenit in tara, dupa ce a fost eliminata la Wimbledon inca din primul tur. Romanca a spus, la aeroport, ca are o favorita in duelul dintre Monica Niculescu si Timea Bacsinszky.

iOS 8.4 ti-a stricat GPS-ul la iPhone. Care este solutia?

La scurt timp dupa lansarea noului iOS 8. 4, au aparut online mai multe rapoarte de utilizatori care au inceput sa aiba probleme cu GPS-ul. Care este solutia? Saptamana trecuta cei de la Apple au lansat cea mai noua versiune a sistemului lor de operare pentru portabile. Pe langa cateva remedieri de bug-uri si mult asteptatul [] iOS 8. 4 ti-a stricat GPS-ul la iPhone. Care este solutia? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Utile: Scapa de pietrele la rinichi in zece zile; Vindeca migrenele cu apa. Afla care este metoda; Te bronzezi repede cu un ingredient din bucatarie

Alimente pentru un ficat sanatos. Ficatul seamana cu un sistem de filtrare care aduna toate toxinele nocive pentru organism. De aceea este indicat. Ce sa nu faci niciodata pe canicula. Canicula este partea neplacuta a verii, insa nu inseamna ca trebuie sa o lasi sa te afecteze. Vezi ce sa nu faci niciodata.

Putina branza cu folclor pentru primarul care este VIDEO

In editia de joi a emisiunii Se intampla in Romania, realizata de Maria Coman, a existat si un moment amuzant, gratie colegilor din regie. Despre ce este vorba, vedeti in materialul urmator. Marian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )