Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ponta, despre cat a adus la bugetul de stat lupta cu evaziunea fiscala: Merita sa primesc cateva injuraturi pentru un miliard de euro de la cei deranjati

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre cat a adus la bugetul de stat lupta cu evaziunea fiscala: Merita sa primesc cateva injuraturi pentru un miliard de euro de la cei deranjati

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca lupta cu evaziunea a adus la bugetul de stat, in ultimele patru luni, 800 de milioane de euro. De asemenea, Ponta a spus ca anul acesta se vor face economii la bugetul de stat, prin combaterea fraudei din sanatate, de 300 de milioane de euro. in total inseamna peste 1 miliar de euro. Merita sa primesc cateva injuraturi pentru un miliard de euro de la cei deranjati, a spus premierul. continuă pe Adevărul

Ponta, despre ingrijorarile ambasadelor cu privire la modificarea Codului penal: Apreciez pozitiile ambasadelor. Parlamentul stie ce decizii sa ia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit joi despre reactiile Ambasadelor occidentale la schimbarile propuse de unii alesi la Codul penal si Codul de procedura penala. Seful guvernului a declarat ca apreciaza pozitiile.

Ce spune Ponta despre pozitia ambasadelor la modificarile Codului Penal

Liderul PSD Victor Ponta a declarat ca apreciaza intodeauna pozitiile ambasadelor cu privire la amendamentele propuse la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, dar s-a aratat convins ca Parlamentul stie ce decizii sa ia in aceasta privinta, informeaza Mediafax.

Ponta, despre cardul de sanatate: Este o mare rezistenta a sistemului

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, ca sistemul cardului de sanatate este la inceput, iar CNAS si ministrul Sanatatii vor interveni pentru imbunatatiri, dar si pentru elucidarea unor dezinformari, informeaza Mediafax.

Ponta despre cazul Sova: Senatul sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea

Senatul sa aplice decizia CC in cazul Sova, oricare ar fi aceea, a declarat premierul Victor Ponta. Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii.

Ponta, despre hotararea Curtii Constitutionale in cazul Sova: Senatul trebuie sa aplice decizia CCR oricare este aceea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la faptul ca hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova a fost declarata neconstitutionala de CCR, ca Senatul va respecta decizia Curtii Constitutionale.

Victor Ponta, despre modificarea Legii alegerilor locale: A fost un acord politic. S-a gasit un punct de vedere care este sustinut de toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri referitor la votul dat in Camera Deputatilor privind modificarile duse legii alegerilor locale, ca acest schimbari au fost facute prin consens politic. A fost un acord.

VIDEO Victor Ponta, despre presiunile facute asupra hipermarketurilor: A fost buna agitatia si e bun si rezultatul

Premierul Victor Ponta se declara multumit de rezultatele controalelor facute de catre autoritati la hipermarketuri, considerand ca agitatia creata a fost buna. Ponta i-a multumit si celor care s-au dus alaturi de ministrul agriculturii Daniel Constantin in aceste controale. Reamintim ca zilele trecute ministrul agriculturii sustinea ca a fost intr-o vizita la un hipermarket, nu in control.

Victor Ponta, despre haosul provocat de cardul de sanatate: Trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca problema de la Casa de Sanatate trebuie remediata rapid deoarece cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta in sistemul sanitar, chiar daca inca mai trebuie imbunatatit sistemul.

Discutii Iohannis-Ponta despre noi ambasadori. Daca Plesu va fi propus pentru Paris, accept fara ezitare

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care, in acest an, mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )