Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ponta, despre Stelian Tanase: Valoarea personala nu merge mana-n mana cu caracterul. Nimeni nu a cerut plecarea lui Moise Guran

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre Stelian Tanase: Valoarea personala nu merge mana-n mana cu caracterul. Nimeni nu a cerut plecarea lui Moise Guran

Am o mare dezamagire fata de persoana domnului Tanase. Se pare ca valoarea personala nu merge mana-n mana cu caracterul, a declarat premierul Victor Ponta, vineri, la Adevarul Live. Declaratia a fost facuta in contextul in care presedintele director-general al TVR, Stelian Tanase, a declarat, intr-un interviu pentru gandul. info, ca asupra sa se fac presiuni foarte mari din partea PSD. continuă pe Adevărul

Viitor incert pentru emisiunile realizate la TVR de Moise Guran, Sorin Avram sau Cornel Nistorescu. Stelian Tanase: E o disputa pe independenta editoriala a TVR, sub influenta politica

Viitorul principalelor emisiuni de seara ale Televiziunii publice - inclusiv Vorbeste liber realizata de Sorin Avram, gazda lui Traian Basescu de miercuri seara) sau Biziday Moise Guran) - este sub semnul intrebarii. Neintelegerile dintre presedintele-director general al TVR si multi dintre membrii Consiliului de Administratie si ai managementului s-au transformat intr-o batalie pe care Stelian Tanase spera sa o rezolve pana luni si despre care spune ca este o disputa pe independenta editoriala a TVR, sub influenta politica. El mai spune ca s-ar dori, la nivel politic, indepartarea lui Cornel Nistorescu si a lui Sorin Avram de la Televiziunea publica. UPDATE Moise Guran, pe contul sau de Facebook: Eu fac emisiune in seara asta sa stiti. Aia cu Ponta care m-a dat afara de la TVR ma si cam ofenseaza. Adica, de patru ani, de cand sunt la TVR eu stiu ca am deranjat oameni mult mai grei decat Ponta.

Victor Ponta: Strict personal, am o mare dezamagire fata de Stelian Tanase. I-am cerut lui Corneliu Calota sa isi dea demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a criticat dur activitatea lui Stelian Tanase in fruntea televiziunii nationale, afirmand ca din bani publici se realizeaza un serviciu public de proasta calitate. Ponta a spus ca televiziunea publica nu poate influenta scena politica desi in fiecare seara sunt acolo adversarii guvernului si a subliniat ca a cerut demisia purtatorului sau de cuvant din consiliul de administratie al TVR, in urma nemultumirilor formulate de Stelian Tanase pe aceasta tema.

Ponta: Nu am calcat prin TVR de cand e Stelian Tanase PDG

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca televiziunea publica are nevoie de regandire si ca nu stie cum foloseste el TVR, avand in vedere ca de cand a fost ales PDG Stelian Tanase nu a trecut prin aceasta institutie media. Premierul a subliniat insa ca seful PNL, Klaus Iohannis a fost la TVR si de doua ori pe saptamana, informeaza Mediafax.

Dan Andronic, despre miza bataliei declansate de Stelian Tanase in TVR: Bani. Foarte multi bani

Promovarea unor emisiuni moderate de ziaristi din afara TVR reprezinta, in opinia jurnalistului Dan Andronic, principala miza a bataliei declansate de Stelian Tanase in Televiziunea Romana. intr-un m.

Directorul TVR, Stelian Tanase, a fost invitat la audieri in Parlament, dupa acuzele aduse PSD

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase, care a acuzat presiuni din partea PSD la adresa institutiei pe care o conduce, a fost invitat la audieri, miercuri, in Comisia pentru Cultura a Camerei, de catre presedintele acesteia, liberalul Gigel Stirbu.

TVR. Stelian Tanase, invitat la audieri in Parlament, dupa dupa ce a acuzat PSD de presiuni

Stelian Tanase, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, a fost invitat la audieri in parlament, dupa ce a acuzat PSD ca face presiuni asupra institutiei pe care o conduce, anunta Mediafax.

VIDEO. Stelian Tanase, invitat la audieri in Parlament, dupa dupa ce a acuzat PSD de presiuni

Stelian Tanase, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, a fost invitat la audieri in parlament, dupa ce a acuzat PSD ca face presiuni asupra institutiei pe care o conduce, anunta Mediafax.

TVR. Sindicatul SPUS TV il critica pe PDG Stelian Tanase

Intr-o scrisoare deschisa adresata sefului TVR, Stelian Tanase, Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR SPUSTV) arata ca a constatat cu stupoare ca intentiile PDG-ului de a distruge Televiziunea Romana nu au fost eliminate si i-au transmis acestuia ca poate ca el nu este cel potrivit sa conduca aceasta institutie, informeaza Mediafax.

Ponta, despre martea neagra din 2013: O foarte buna operatiune de propaganda

Legea amnistiei si a gratierilor, dar si superimunitatile pe care si le-au construit parlamentarii, ambele trecute prin comisia juridica in ziua de 10 decembrie 2013, sunt numite astazi de premierul Victor Ponta ca fiind propaganda. Cele doua proiecte de legi au fost initiate de reprezentantii fostului USL.

Ponta, despre MARTEA NEAGRA din 2013: O foarte buna operatiune de propaganda

Intrebat ce pozitie are in prezent fata de martea neagra, cand proiecte de legi au fost votate in Parlament intr-o procedura netransparenta si au generat suspiciunea ca sunt promovate pentru a salva membri ai Uniunii Social-Liberale cu probleme in justitie, premierul Victor Ponta a spus ca reprezinta doar o foarte buna operatiune de propaganda.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )