Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta explica graba lui Basescu de a anunta aducerea in tara a lui Hayssam: ii e frica de ceea ce va spune

Antena3 Antena3,
Ponta explica graba lui Basescu de a anunta aducerea in tara a lui Hayssam: ii e frica de ceea ce va spune

Operatiunea de aducere in fata Justitiei a lui Hayssam a fost in baza legii si autorizata, a declarat premierul Victor Ponta, prezent in studiourile Telecinco din Madrid, Spania, care a adaugat ca lui Basescu. continuă pe Antena3

Lazaroiu: Ponta SE iMPAUNEAZA cu meritele pentru aducerea lui Hayssam.

Consilierul Sebastian Lazaroiu il critica, vineri, pe premierul Victor Ponta, pentru declaratia referitoare la lipsa de actiune a Administratiei prezidentiale in aducerea lui Omar Hayssam in tara. Victor Ponta se impauneaza cu meritele pentru aducerea lui Hayssam. Spune ca Presedintele nu are nici un merit. Premierul a dormit neintors ieri noapte. S-a trezit azi pentru declaratii, scrie Sebastian Lazaroiu pe Facebook. Citeste si Ponta: Presedintia a dat doar comunicat, serviciile si .

Lazaroiu: Ponta nu are niciun merit in aducerea lui Hayssam in Romania, a dormit neintors ieri noapte

Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, sustine ca Victor Ponta nu are niciun merit in aducerea lui Omar Hayssam in Romania. Lazaroiu a postat pe retelele sociale un mesaj in care il critica dur pe.

Premierul Victor Ponta contraataca declaratiile presedintelui Basescu, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta intervine astazi la Antena 3, de la ora 21. 00, pentru a comenta declaratiile lui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa.

Vasile Blaga: Lui Ponta ii e frica de venirea in tara a lui Omar Hayssam.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timisoara, ca premierului Victor Ponta ii este frica de venirea in tara a lui Omar Hayssam, informeaza Mediafax. El sustine ca, in 2005, cand cei trei jurnalisti au fast rapiti, Ponta si Adrian Nastase furau impreuna Romania. Referitor la afirmatia lui Victor Ponta potrivit careia Vasile Blaga era ministru de Interne pe vremea cand cei trei jurnalisti au fost rapiti, liderul PDL a spus : Acest procuror ratat premierul - n. r.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )