Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ponta: Guvernul va sprijini BOR si Armata.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Guvernul va sprijini BOR si Armata.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in prima sedinta a PSD in 2014, ca Guvernul va sprijini in continuare cultele religioase si Armata si anul acesta, conform Mediafax. Am pus aici un lucru pentru care am vazut ca am fost foarte criticat la sfarstiul anului si ma bucur sa fiu criticat si anume sprijinirea in continuare a cultelor religioase, incepand cu Biserica Ortodoxa Romana. Da, daca sunt lucruri pe care Guvernul le poate sprijini, cred ca e un lucru bun, a spus Ponta. Citeste si: . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Guvernul va continua sa sprijine Biserica si Armata in 2014. E un lucru bun

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in prima sedinta a conducerii PSD din 2014, in debutul careia presa a avut acces, ca Guvernul va continua sa sprijine cultele religioase, incepand cu Biserica Ortodoxa Romana, la fel cum va sprijini si Armata, relateaza Mediafax.

Ponta: USL trebuie sa schimbe regimul Basescu.

Premierul Victor Ponta a aratat, luni, la prima sedinta a PSD in 2014, ca USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit, conform Mediafax. Citeste si: Ponta: Guvernul va sprijini BOR si Armata Trebuie sa castigam europarlamentarele. Trebuie sa castigam prezidentialele. Trebuie sa fim uniti. Eu dau un mesaj foarte clar: ca eu cred ca USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Basescu si sa trebuie ne ducem acest obiectiv la bun .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )