Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ponta, increzator ca Guvernul NU va cadea

România Liberă România Liberă,
Ponta, increzator ca Guvernul NU va cadea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Bloomberg, ca ziua de maine nu va aduce nicio surpriza, sustinand ca motiunea de cenzura va fi respinsa de majoritatea parlamentara. continuă pe România Liberă

Comisia Juridica: Aviz negativ privind urmarirea penala fata de Ponta

----------- *ACTUALIZARE 20:02 Ponta: Daca fac manifestari ilegale, Blaga si Gorghiu trebuie sa raspunda in fata legii Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, trebuie sa raspunda in fata legii daca desfasoara manifestari ilegale impotriva Guvernului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

MOTIUNE DE CENZURA. Ce spune Ponta, pentru Bloomberg, despre ziua care poate aduce o criza politica

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma, intr-un interviu acordat agentiei de presa Bloomberg, ca ziua de maine nu va aduce nicio surpriza, sustinand ca motiunea de cenzura va fi respinsa de majoritatea parlamentara.

Ponta: Vreau ca noul Cod Fiscal sa fie adoptat in 2 saptamani

Oamenii politici sunt singurii care pot strica aceste lucruri extraordinar de bune care se intampla in economie, a declarat, azi, liderul PSD, premierul Victor Ponta, aratand ca doreste ca noul Cod Fiscal sa fie adoptat in urmatoarele doua saptamani inclusiv ca un mesaj de stabilitate.

Ponta, despre Alina Gorghiu: Parca o vad pe Elena Udrea in 2005

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este precum Elena Udrea in 2005, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizand ca i-a spus direct si acesteia impresia sa.

Ponta: I-am spus lui Cazanciuc ca un ministru contribuie la imbunatatirea sistemului

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca i-a transmis o serie de reprosuri ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, aratand ca acesta nu poate da ordine justitiei, dar trebuie sa contribuie, alaturi de Parlament si CSM, la imbunatatirea sistemului judiciar si evitarea unor erori si abuzuri, potrivit surselor din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )