Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Klaus Iohannis ne-a pacalit. Voi veni mult mai repede in tara. Nu stiu daca Romania mai e o tara democratica

Adevărul Adevărul,
Ponta: Klaus Iohannis ne-a pacalit. Voi veni mult mai repede in tara. Nu stiu daca Romania mai e o tara democratica

Premierul Victor Ponta a intrat in direct prin telefon la RTV, unde a lansat un atac intetit la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia SIE. Ponta a mai vorbit despre cum decurge recuperarea si despre problemele penale ale lui Sebastian Ghita. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

Ponta: Iohannis ne-a pacalit si nu ne-a consultat pentru propunerea lui Ungureanu la SIE

PSD nu poate vota in favoarea numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis nu a consultat pe nimeni din partea acestui partid, incalcandu-si,.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Gabriel Oprea, propus de Victor Ponta ca premier interimar, a ajuns la Cotroceni, pentru o discutie cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de catre premierul Victor Ponta, aflat in Turcia, sa preia interimar postul de prim-ministru, a ajuns la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis.

M10, partidul Monicai Macovei: Daca Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea, cum ii cere Victor Ponta, inseamna ca au o intelegere oculta

Partidul Monicai Macovei, M10, a transmis un mesaj, pe site-ul oficial, spunand ca daca presedintele Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea la conducerea interimara a Guvernului, cum ii cere premierul.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Monica Macovei, despre Klaus Iohannis: Sunt foarte dezamagita de presedinte. Sa nu uitam ca a fost propunerea de premier a lui Voiculescu

Monica Macovei a sustinut in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan si difuzata pe B1 TV, ca intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta ar exista un blat si ca altul este motivul.

Monica Macovei, despre Klaus Iohannis: Sunt foarte dezamagita de presedinte. Sa nu uitam ca a fost propunerea de premier a lui Voiculescu (VIDEO)

Monica Macovei a sustinut in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan si difuzata pe B1 TV, ca intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta ar exista un blat si ca altul este motivul.

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului.

Legea privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, potrivit careia se pot acorda maximum 100 de premii a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )