Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe vicepremierul Gabriel Oprea in functia de premier interimar. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a semnat luni, 22 iunie a. c. , Decretul de.

Presedintele Klaus Iohannis isi prezinta azi in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis isi va prezenta in Parlament luni, la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a trimis, pe 12 iunie, Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Tarii, documentul fiind publicat pe site-ul institutiei.

Gabriel Oprea se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Gabriel Oprea se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. intalnirea va avea loc pana la ora 17. 00, cand Klaus Iohannis trebuie sa fie prezent in Parlament pentru a pre.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni

O intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si vicepremierul Gabriel Oprea va avea loc luni la Palatul Cotroceni, a precizat Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. intalnirea va avea.

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta luni, in Parlament, Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta luni in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, potrivit Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Articolul de lege privind inscrierea la ora de Religie a fost promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea actului normativ pentru modificarea art. 18 din Legea Educatiei, care prevede ca inscrierea la orele de religie se va face pe baza de cerere.

Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare: In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei luc

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament luni, de la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine, dimpotriva, a afirmat Iohannis in discursul sau. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a participat la sedinta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discursul sefului statului.

intalnire intre presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, si presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, au discutat marti despre situatia din Ucraina si problema minoritatilor nationale. Klaus Iohannis l-a primit, marti, la.

Gestul final facut de presedintele Klaus Iohannis pentru o legenda a fotbalului romanesc

Fostul selectioner al nationalei Romaniei Angelo Niculescu a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Militar Ghencea, scrie dolce-sport. ro. Fotbalul romanesc si-a luat adio de la profesorul Angelo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )