Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ponta: Mama se uita la televizor, din pacate; Surorile mele nu mai au televizor de o luna, e mai bine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Mama se uita la televizor, din pacate; Surorile mele nu mai au televizor de o luna, e mai bine

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, azi, la o reuniune a femeilor social-democrate, ca mama sa se uita din pacate, la televizor, ca fiica sa, Irina, nu se uita, din fericire, la televizor si ca surorile sale nu mai au televizor de o luna, apreciind ca e mai bine. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Mama se uita la televizor, din pacate. Surorile mele nu mai au televizor de o luna, e mai bine

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, sambata, la o reuniune a femeilor social-democrate, ca mama sa se uita din pacate, la televizor, ca fiica sa, Irina, nu se uita din fericire, iar.

Victor Ponta: Mama mea audiata la DNA - show gratuit pentru Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a postat pe Twitter un mesaj in legatura cu audierea mamei sale la DNA Ploiesti, el afirmand ca aceasta audiere a determinat un show gratuit la Realitatea Tv. Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)!, este mesajul postat de premier pe Twitter. Cornelia Naum s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul primului ministru.

Dan Voiculescu: Nu pot accepta ideea ca 12 oameni sufera din cauza luptei mele cu Basescu

Profesorul Dan Voiculescu scrie, pe blogul personal, ca nu se poate obisnui cu gandul ca 12 oameni si familiile acestora au de suferit, din cauza luptei sale cu dictatura lui Traian Basescu. Au trecut.

DNA reactioneaza la afirmatia lui Ponta privind recuperarea prejudiciilor din dosare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, miercuri, referitor la declaratiile facute de premierul Victor Ponta privind prejudiciile din dosare, ca seful Guvernului creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )