Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA reactioneaza la afirmatia lui Ponta privind recuperarea prejudiciilor din dosare

România Liberă România Liberă,
DNA reactioneaza la afirmatia lui Ponta privind recuperarea prejudiciilor din dosare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, miercuri, referitor la declaratiile facute de premierul Victor Ponta privind prejudiciile din dosare, ca seful Guvernului creeaza o confuzie grava in opinia publica prin aceea ca pune la indoiala datele prezentate la bilantul DNA. continuă pe România Liberă

Cazanciuc invita organele de justitie si ANAF la consultari privind recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a invitat vineri Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a continua consultarile pe tema cresterii eficientei mecanismelor de recuperare a creantelor statului provenite din producerea unor infractiuni.

Radu Tudor: Reactia DNA in problema cu recuperarea prejudiciilor este exagerata si pare usor irationala

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, cel mai recent scandal dintre DNA si Victor Ponta, referitor la recuperarea prejudiciilor. Radu Tudor a.

DNA, critici dure la adresa premierului: Ponta creeaza o confuzie grava punand la indoiala datele DNA referitoare la recuperarea prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie critica declaratiile facute de premierul Victor Ponta cu privire recuperarea prejuduciilor de catre ANAF. Premierul Victor Ponta creeaza o confuzie grava in opinia publica pr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )