Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta: Oprea preia maine OFICIAL Ministerul de Interne. Basescu va semna decretul

Antena3 Antena3,
Ponta: Oprea preia maine OFICIAL Ministerul de Interne. Basescu va semna decretul

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca presedintele UNPR, Gabriel Oprea, va deveni miercuri ministru de Interne, printr-un decret semnat de seful statului, informeaza Agerpres. Pana accepta presedintele. continuă pe Antena3

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, conform Mediafax. Seful Executivului a precizat ca ii va trimite lui Traian Basescu, maine dimineata, propunerea pentru emiterea decretului de numire. Citeste si: Ponta fuge de raspundere. Mingea este la Basescu Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte .

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte pentru a-i prezenta rezultatul votului Parlamentului si Hotararea care deja a fost publicata in Monitorul Oficial si pentru a-i cere, in baza prevederilor constitutionale, sa ii numeasca pe noii ministri.

Victor Ponta: Gabriel Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, el precizand ca va trimite de dimineata propunerea catre presedintele Traian Basescu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )