Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Antena3 Antena3,
Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele pui ale lui Traian Basescu, PDL-PMP, vor obtine impreuna mai multe. continuă pe Antena3

Ponta: USL poate fi refacuta doar daca Antonescu pleaca de la conducerea PNL.

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta doar daca Crin Antonescu nu se va mai afla la conducerea PNL, iar Calin Popescu Tariceanu poate fi un candidat al noului USL la alegerile prezidentiale din acest an, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a aratat, la Romania TV, ca plecarea lui Antonescu de la sefia PNL reprezinta doar o decizie a liberalilor si ca refacerea USL este prima sa varianta in perspectiva alegerilor prezidentiale. In cazul in care acest .

Ponta: USL poate fi refacuta daca Antonescu pleaca.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta daca Crin Antonescu nu se va mai afla la conducerea PNL. Liderul PSD a sustinut ca refacerea USL este prima sa varianta in perspectiva alegerilor prezidentiale, dar plecarea lui Antonescu de la sefia PNL reprezinta doar o decizie a liberalilor. Calin Popescu Tariceanu ar putea fi un candidat al noului USL la alegerile prezidentiale din acest an, a declarat liderul PSD. In cazul in care acest obiectiv nu .

Victorie rasunatoare pentru UMP la alegerile din Franta.

Formatiunea de dreapta UMP a inregistrat duminica o victorie rasunatoare in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor municipale din Franta, informeaza Mediafax. Potrivit primelor estimari Ipsos-Steria pentru Le Monde si France Televisions, mai multe orase mari au basculat in tabara dreptei, intre care Pau, Reims, Saint-Etienne, Roubaix si Quimper. UMP pastreaza Perpignan si Nimes, in timp ce Partidul Socialist castiga Avignon. Frontul National extrema dreapta), a castigat .

Faze tari: Orasul secret de sub Focsani. A iesit la iveala dupa cutremurul din 77, dar comunistii l-au ascuns; Rasul, umorul si misterele lor: in cautarea unor explicatii ale stiintei; Eliberat din puscarie pentru ca e prea inalt

Descoperirea unei planete pitice extinde granitele Sistemului Solar. Astronomii au descoperit o planeta pitica care se afla dincolo de Pluto si care orbiteaza in jurul Soarelui, extinzand astfel granitele Sistemului Solar. Dincolo de marginile. O femeie a murit in timpul unei partide de bridge. S-a bucurat prea tare cand a vazut ce carti are in mana. O jucatoare de bridge in varsta de 80 de ani a murit la putin timp dupa ce a castigat un joc de carti, cu o combinatie foarte.

Guus Hiddink va prelua Olanda, dupa Mondialul din Brazilia.

Tehnicianul olandez Guus Hiddink va reveni la carma nationalei Olandei, in vara, dupa Mondialul de la Rio de Janeiro. Hiddink a mai antrenat nationala portocalei mecanice in perioada 1994-1998. Cu Hiddink la conducerea tehnica, echipa Olandei s-a clasat pe locul patru la Cupa Mondiala din 1998. Anuntul a fost facut, vineri, de Federatia Olandeza de Fotbal KNVB), scrie Mediafax. Tehnicianul in varsta de 67 de ani afirmase la inceputul lunii martie ca va fi succesorul lui Louis van Gaal, dar .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )