Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta: in viziunea mea si, probabil, a lui Oprea, UNPR va reveni la PSD

Antena3 Antena3,
Ponta: in viziunea mea si, probabil, a lui Oprea, UNPR va reveni la PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca membrii UNPR ar urma sa revina in perioada urmatoare la PSD. Ponta a mentionat ca parlamentarii acestei formatiuni au votat de fiecare data extrem de corect la. continuă pe Antena3

Ponta: in viziunea mea, probabil si a lui Oprea, membrii UNPR vor reveni in PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, miercuri seara, ca nu se teme ca UNPR s-ar putea reorienta spre PDL dupa alegerile parlamentare, subliniind ca in viziunea sa, dar si a liderului Uniunii, Gabriel Oprea, progresistii vor reveni in randurile social-democratilor.

Ponta: in viziunea mea, UNPR va reveni la PSD, la un moment dat.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca UNPR se va intoarce la PSD. Liderul social-democratilor a afirmat ca si presedintele UNPR, Gabriel Oprea, are aceeasi opinie. Ponta a respins speculatiile legate de o eventuala rupere de catre UNPR a acordului cu PSD dupa alegerile parlamentare. Din doua motive: in primul rand, la un moment foarte delicat, acela al investirii Guvernului pe care il conduc si de atunci incoace, cei de la UNPR au votat foarte corect .

Victor Ponta: in viziunea mea, UNPR va reveni la PSD si membrii vor reveni in PSD

Membrii UNPR ar urma sa revina in perioada imediat urmatoare la PSD, iar Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei sa revina cu totul Partidului Social Democrat. Afirmatia a fost facuta chiar de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )