Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: in viziunea mea, UNPR va reveni la PSD si membrii vor reveni in PSD

B1 B1,
Victor Ponta: in viziunea mea, UNPR va reveni la PSD si membrii vor reveni in PSD

Membrii UNPR ar urma sa revina in perioada imediat urmatoare la PSD, iar Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei sa revina cu totul Partidului Social Democrat. Afirmatia a fost facuta chiar de. continuă pe B1

Ponta: in viziunea mea, UNPR va reveni la PSD, la un moment dat.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca UNPR se va intoarce la PSD. Liderul social-democratilor a afirmat ca si presedintele UNPR, Gabriel Oprea, are aceeasi opinie. Ponta a respins speculatiile legate de o eventuala rupere de catre UNPR a acordului cu PSD dupa alegerile parlamentare. Din doua motive: in primul rand, la un moment foarte delicat, acela al investirii Guvernului pe care il conduc si de atunci incoace, cei de la UNPR au votat foarte corect .

Ponta: in viziunea mea si, probabil, a lui Oprea, UNPR va reveni la PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca membrii UNPR ar urma sa revina in perioada urmatoare la PSD. Ponta a mentionat ca parlamentarii acestei formatiuni au votat de fiecare data extrem de corect la.

Ponta: in viziunea mea, probabil si a lui Oprea, membrii UNPR vor reveni in PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, miercuri seara, ca nu se teme ca UNPR s-ar putea reorienta spre PDL dupa alegerile parlamentare, subliniind ca in viziunea sa, dar si a liderului Uniunii, Gabriel Oprea, progresistii vor reveni in randurile social-democratilor.

Victor Ponta la B1 TV: Posta romana traieste doar ca mai duce pensiile oamenilor/Am negociat cu OMV si ei se obliga sa vanda Arpechimul la pachet cu Oltchimul

Premierul Victor Ponta este invitat in acest moment in studioul emisiunii Ultmul cuvant de la B1 TV. Premierul spune ca Posta romana a fost devalizata constant in utlimii doi ani, a fost salavata in extremis de la faliment si supravietuieste acum doar din faptul ca duce pensiile oamenilor. Seful guvernului spune ca a avut o discutie cu membrii ai guvernului belgian pentru o implicare a Postei belgiene in actionariatul Posta Romana. Ponta despre Oltchim: De vina este fosta conducere care a fost tinuta in brate de toate partidele si guvernarile. Am discutat cu OMV Petrom ca sa vanda Arpechimul impreuna cu Oltchimul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun .

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu e bun de prim-ministru, nu am incredere in ce spune

Jurnalistul Ion Cristoiu nu are incredere in spusele premierului Victor Ponta. El sustine ca liderul USL se contrazice des si afirma lucruri in functie de televiziune la care este invitat. Nu e bun de prim.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

Victor Ponta: Clasa pregatitoare in cadrul scolii reprezinta o prostie

Premierul Victor Ponta considera ca trecerea clasei pregatitoare la scoala reprezinta o prostie. Harababura si dezastrul generat cu clasa pregatitoare reprezinta o harababura si o prostie, a declarat Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta i-a cerut ministrului educatiei, Ecaterina Andronescu, sa pregateasca pentru anul viitor un mod de scolarizare care sa aiba grija de copii si de parinti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )