Libnet.ro
UNICEF

05:45

Populatia va fi avertizata in acelasi timp cu autoritatile, in cazul unui cutremur.

România Liberă România Liberă,
Populatia va fi avertizata in acelasi timp cu autoritatile, in cazul unui cutremur.

In cazul unui cutremur populatia va fi informata in acelasi timp cu autoritatile. Este vorba despre o aplicatie informatica oferita in mod gratuit de catre Guvern, in cateva luni de zile. Minsitrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, Mihnea Costoiu sustine ca, in prezent, o echipa de specialisti in software lucreaza pentru realizarea aplicatiei care va fi oferita populatiei de catre Guvern si, totodata, se poarta negocieri cu diferite companii, . continuă pe România Liberă

Bucurestiul s-ar putea transforma in moloz in cazul unui cutremur. Cate cladiri raman in picioare la un seism de peste 7 grade?

Cladirile in care ar trebui sa ne gasim salvarea la cutremur ar putea cadea primele la un seism puternic. Foarte multe blocuri din Bucuresti, nu doar cele de pe listele oficiale, sunt in pericol. Specialistii.

iRiver ON este un gadget multifunctional si MP3 player in acelasi timp

Cu un istoric impresionant cand vine vorba de MP3 playere, cei de la iRiver nu s-au grabit sa lanseze noi produse pe piata in ultimii ani. iRiver era o companie dedicata creatiei de MP3 playere cu un accent pe calitate audio sporita. Desi a trecut ceva timp de cand au lansat un produs, se pare ca echipa de ingineri a companiei nu a pierdut timpul. In imaginea de mai sus poate fi observat iRiver ON, aparent primul set de casti [].

Condamnatii prezinta cazul unui dintre cei mai cunoscuti hoti din Romania: A fost condamnat de 14 ori (VIDEO)

Cazul lui Lucian Marcel Ionas, cunoscut drept Parfum, un renumit hot din Romania, a fost prezentat in cadrul emisiunii Condamnatii de pe B1 TV. Barbatul a fost incarcerat pentru prima data la varsta.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )