Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnatii prezinta cazul unui dintre cei mai cunoscuti hoti din Romania: A fost condamnat de 14 ori (VIDEO)

B1 B1,
Condamnatii prezinta cazul unui dintre cei mai cunoscuti hoti din Romania: A fost condamnat de 14 ori (VIDEO)

Cazul lui Lucian Marcel Ionas, cunoscut drept Parfum, un renumit hot din Romania, a fost prezentat in cadrul emisiunii Condamnatii de pe B1 TV. Barbatul a fost incarcerat pentru prima data la varsta. continuă pe B1

Romanul CONDAMNAT LA MOARTE in Malaezia este aparat de unul dintre cei mai mari avocati ai acestei tari

Romanul condamnat la moarte in Malaezia il are de partea sa pe unul dintre cei mai experimentati si influenti avocati din aceasta tara. Mai mult, aparatorul sau este primul malaezian acceptat sa pledeze la .

Populatia va fi avertizata in acelasi timp cu autoritatile, in cazul unui cutremur.

In cazul unui cutremur populatia va fi informata in acelasi timp cu autoritatile. Este vorba despre o aplicatie informatica oferita in mod gratuit de catre Guvern, in cateva luni de zile. Minsitrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, Mihnea Costoiu sustine ca, in prezent, o echipa de specialisti in software lucreaza pentru realizarea aplicatiei care va fi oferita populatiei de catre Guvern si, totodata, se poarta negocieri cu diferite companii, .

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

In weekend poti face 20 de ore de sport cu cei mai buni antrenori din lume!

Sambata dimineata se deschid portile celei de-a cincea editii a renumitului Festival International de Kangoo Jumps. Editia din acest an are loc, in premiera, la Bucuresti, in incinta World Trade Center, iar pasionatii de sport au ocazia sa faca miscare si sa invete, pe parcursul a doua zile, de la cei mai buni specialisti din lume. La Bucuresti vor fi prezenti zeci de specialisti din 20 de tari, care vor tine, sambata si duminica, 32 de clase.

Cei mai nesanatosi pantofi pentru picioarele tale

Doamnelor, cu siguranta va plac pantofii si, mai mult ca sigur, urmariti ce se poarta. Sunteti gata sa va sacrificati pentru o pereche de pantofi cu toc cui sau pentru una cu platforme? Sau sunteti, mai degraba.

Romania, pe locul sase la consumul de bere: Cehii, cei mai mari consumatori

Romania se afla pe locul sase in topul celor mai mari consumatori de bere, prima pozitie fiind ocupata de Cehia, potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, pe baza datelor Asociatiei Berarii Europei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )