Libnet.ro
UNICEF

01:05

Portugalia, prima finalista la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Portugalia, prima finalista la EURO 2016

Nationala Portugaliei a invins Tara Galilor, cu 2-0 0-0), prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo si Nani, si a obtinut calificarea in finala Campionatului European. continuă pe Online Sport

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

Portugalia - Tara Galilor 2-0: Cristiano Ronaldo, gol ireal. Cum a decis starul lusitan prima finalista de la Euro 2016

Fotbalul te rasplateste in feluri misterioase: Portugalia a obtinut, la Lyon, abia prima victorie in 90 de minute la Euro 2016 si va juca, duminica, la Paris, pentru castigarea trofeului continental.

Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare, Portugalia a batut Tara Galilor si ajunge in finala Euro 2016 acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu [].

Prima semifinala de la Euro 2016 se joaca diseara: Ronaldo, mult sub Bale pana acum. Portugalia, parcurs de Dosarele X

Dupa 24 de ani, o nationala, Tara Galilor, a izbutit calificarea in careul de asi la prima participare la Campionatul European. Pentru lusitani, prezenta in aceasta faza e o traditie trista. Ne asteapta un meci de totul sau nimic, de la ora 22. 00 Pro TV, Dolce Sport).

Minunea de la EURO s-a sfarsit. Cine este prima finalista

Echipa de fotbal a Portugaliei a invins formatia Tarii Galilor cu scorul de 2-0, in prima semifinalaa EURO 2016, pe Stade de Lyon. Cristiano Ronaldo 50) a deschis scorul cu o lovitura de cap, i.

Avancronica Portugalia-Tara Galilor, prima semifinala de la EURO 2016 (LIVE 22:00)

Noua arena din Lyon gazduieste miercuri seara meciul dintre Portugalia si Tara Galilor, prima semifinala a Campionatului European, un meci care propune duelul dintre Cristiano Ronaldo si Gareth Bale.

Serena Williams, prima finalista a turneului de la Wimbledon

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, nr. 1 mondial, este prima finalista a probei de simplu feminin de la Wimbledon, dupa ce a surclasat-o joi, in semifinale, cu 6-2, 6-0, pe rusoaica Elena Vesnina, nr. 50 mondial.

MINUT cu MINUT EURO 2016: Germania-Franta 0-2. Griezmann reusest dubla

Ati urmarit live text in aceasta pagina a doua semifinala de la EURO 2016: Germania-Franta. Meciul a fost gazduit de Marsilia, iar invingatoarea va intalni Portugalia in finala de duminica.

Euro 2016: Un pusti s-a infiltrat in fotografia de grup a Portugaliei din semifinala cu Tara Galilor (FOTO, VIDEO)

Cu cateva secunde inainte de inceperea meciului dintre Portugalia si Tara Galilor, din semifinalele Euro 2016, unul dintre copiii de mingi alesi de UEFA a profitat de o ocaze unica de a poza.

Franta s-a calificat in finala EURO 2016 dupa ce a invins, cu 2-0, selectionata Germaniei: Ambele goluri au fost marcate de Griezmann

Nationala Frantei s-a calificat joi in finala EURO 2016, dupa ce a invins cu 2-0 selectionata Germaniei, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European, disputata de Stade Velodrome, din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )