Libnet.ro
UNICEF

07:45

Serena Williams, prima finalista a turneului de la Wimbledon

România Liberă România Liberă,
Serena Williams, prima finalista a turneului de la Wimbledon

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, nr. 1 mondial, este prima finalista a probei de simplu feminin de la Wimbledon, dupa ce a surclasat-o joi, in semifinale, cu 6-2, 6-0, pe rusoaica Elena Vesnina, nr. 50 mondial. continuă pe România Liberă

Serena Williams in finala de la Wimbledon cu un nou record. Kerber, a doua finalista

Lidera mondiala Serena Williams s-a calificat, joi, in finala turneului de la Wimbledon dupa o victorie categorica in fata rusoaicei Elena Vesnina. A fost a treia cea mai rapida semifinala din istoria turneului de la Wimbledon.

Serena Williams, in ultimul act la Wimbledon. Liderul mondial o asteapta in finala pe sora sa, Venus

Liderul mondial, Serena Williams este prima finalista de la Wimbledon dupa ce a invins-o in semifinale in doua seturi pe Elena Vesnina. Williams a obtinut calificarea in cea de-a treia.

Serena Williams, amenintari la Wimbledon: Daca ma accidentez, va dau in judecata

Serena Williams, favorita turneului de la Wimbledon, a amenintat ca va da in judecata organizatorii turneului daca se va rani in timpul meciului cu Svetlana Kuznetsova. Sportiva a fost nemultumita.

VIDEO Serena Williams a ajuns intr-o pozitie nefireasca, spre deliciul publicului de la Wimbledon

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetova.

Probleme pentru Serena Williams in timpul meciului de la Wimbledon. Ce a patit liderul mondial (VIDEO)

Liderul mondial Serena Williams a intampinat probleme in timpul meciuluicu Svetlana Kuznetsova de la Wimbledon. Aceasta a alunecat si se putea chiar accidenta grav, potrivit Digi.

Cantareata Ciara s-a casatorit. De ce nu a mai fost Serena Williams domnisoara de onoare la nunta bunei sale prietene

Cantareata Ciara si logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Russell Wilson, s-au casatorit, la Castelul Cheshire, din Marea Britanie, insa una dintre cele mai bune prietene ale miresei, jucatoare de tenis Serena Williams, nu a fost prezenta la eveniment.

Reediatarea finalei de la Australian Open si la Wimbledon. Serena Williams si Angelique Kerber, finalistele turneului londonez

Angelique Kerber s-a calificat in finala turneului londonez de la Wimbledon dupa ce a trecut de Venus Williams in doua seturi, scor 6-4, 6-4. Kerber, locul 4 WTA, se va duela in ultimul act cu.

Acuzatii de furt din vestiar la Wimbledon! Serena Williams si Novak Djokovici se numara printre jucatorii incriminati

Organizatorii turneului de la Wimbledon se confrunta cu o problema mai putin obisnuita la competitia care se desfasoara la Londra.

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

Minunea de la EURO s-a sfarsit. Cine este prima finalista

Echipa de fotbal a Portugaliei a invins formatia Tarii Galilor cu scorul de 2-0, in prima semifinalaa EURO 2016, pe Stade de Lyon. Cristiano Ronaldo 50) a deschis scorul cu o lovitura de cap, i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )