Libnet.ro
UNICEF

19:15

Povestea celui mai bun machior de la Buftea. Sergiu Nicolaescu zicea: Voda, da-mi sange adevarat. Altfel nu filmez!

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai bun machior de la Buftea. Sergiu Nicolaescu zicea: Voda, da-mi sange adevarat. Altfel nu filmez!

In 60 de ani de cariera, machiorului Mircea Voda i-au trecut prin mana mii de actori, romani sau straini, de la Ion Iancovescu, Grigore Vasiliu-Birlic sau Stefan Ciubotarasu si pana la Kelly Brook, Harvey Keitel, Donald Sutherland si Florent Pagny. continuă pe Adevărul

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes.

Simona Halep recunoaste: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Calificata in turul al 3-lea la US Open dupa o victorie in doua seturi la Kateryna Bondarenko din Ucraina 6-3, 6-4), Simona Halep recunoaste ca nu a oferit cel mai bun tenis al sau.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al.

US Open 2015. Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al treilea al US Open.

Premierul Ungariei: Multi imigranti nu fug de razboaie, ci vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles pre.

Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles premierul ungar Viktor Orban.

Brico Depot sarbatoreste finalizarea procesului de transformare a magazinelor achizitionate in 2013 si anunta deschiderea oficiala a celui mai nou depozit, Brico Depot Baneasa

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piata de DIY si home improvement, si al treilea ca marime la nivel mondial, sarbatoreste in aceasta toamna finalizarea procesului de transformare a celor 15 magazine achizitionate in 2013. Cel mai nou depozit, Brico Depot Baneasa, va avea deschiderea oficiala pe 4 septembrie, la ora 07:00.

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )