Libnet.ro
UNICEF

08:15

Povestea primului coafor privat din Romania comunista, care a fost deschis pe 8 martie 1984, la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Povestea primului coafor privat din Romania comunista, care a fost deschis pe 8 martie 1984, la Timisoara

Ana Kapi este prima persoana din Romania care a deschis un coafor privat in timpul comunismului. Acest lucru s-a intamplat la Timisoara, in anul 1984. continuă pe Adevărul

Povestea primei coafuri private din Romania comunista, care a fost deschisa pe 8 martie 1984, la Timisoara

Ana Kapi este prima persoana din Romania care a deschis o coafura privata in timpul comunismului. Acest lucru s-a intamplat la Timisoara, in anul 1984.

Incredibil! Scoala din Romania la care iti poti inscrie copilul doar daca unul dintre parinti a absolvit acolo

Un liceu din Timisoara a gasit un criteriu inedit de a-si selecta elevii. Una din conditiile pe care cei care se inscriu in clasa 0 trebuie sa le indeplineasca este ca parintii, bunicii sau tutorii sa fi.

Piata de polistiren expandat din Romania, superioara calitativ celei din Bulgaria sau Polonia

Piata de polistiren expandat din Romania a ajuns aproape de maturitate si este superioara din punct de vedere calitativ celei din Bulgaria sau Polonia, potrivit reprezentantilor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS).

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Imagini document: Regele Mihai I, alungat de autoritatile din Romania

Cristina Topescu a redifuzat, la Dincolo de stiri, de la Antena 3, imagini filmate in 1990 si 1994, cand Regele Mihai a fost intors din drum de autoritati si alungat din Romania. De la abdicarea fortata.

Autoritatile din Romania accepta refugiati de la inalta Poarta

Cincisprezece refugiati sirieni si yemeniti au sosit, ieri, pe aeroportul Henri Coanda, din Bucuresti, dupa care au fost transportati catre Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de azil CRCPSA) din Galati.

Piata asigurarilor din Romania, in crestere in 2015

Piata asigurarilor din Romania a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013 - 2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, informeaza, luni, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres.

O noua gluma pe tema Internetului din Romania: Ce este testul de viteza al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru investitura democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din Romania a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. Astfel, a luat nastere pagina Bernie Speed Test, unde internautii cu ce viteza navigheaza pe internet.

Business Report: Vanzarile de smartphone-uri din Romania s-au dublat in ultimii doi ani. Romanii incep sa prefere telefoanele la liber; Cand isi baga statul coada se alege praful inclusiv de companiile la care este actionar majoritar; Romania risca din n

Care este averea Casei Regale Regele Mihai a transmis miercuri un mesaj potrivit caruia fiica sa, printesa Margareta va gasi forta si intelepciunea de a-l reprezenta. OMV inchide pentru revizie doua rafinarii, una fiind Petrobrazi Ploiesti. De unde ia Petrom carburantii vanduti in Romania OMV Petrom va inchide, timp de o luna.

Solutia ideala pentru zonele inundabile din Romania - Casa Amfibie

An de an, multi romani se confrunta cu inundatii devastatoare care ii obliga sa-si paraseasca gospodariile. O solutie salvatoare pentru acestia ar putea fi casele Amfibie locuinte moderne, care raman uscate chiar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )