Libnet.ro
UNICEF

17:00

Povestea tiganului anticar ramas pe drumuri pentru ca tara noastra nu s-a aliniat perfect legislatiei europene

Adevărul Adevărul,
Povestea tiganului anticar ramas pe drumuri pentru ca tara noastra nu s-a aliniat perfect legislatiei europene

Romania a incalcat mai multe tratate internationale evacuand fortat sute de familii rome in toata tara. Activistii Amnesty International au tras, marti, un semnal de alarma amintind Guvernului ca tara noastra este obligata sa isi protejeze cetatenii impotriva evacuarii fortate chiar daca ocupa fara acte o proprietate. Reprezentantii organizatiei au construit la Universitate casa din carti de joc, simbol al vulnerabilitatii comunitatilor rome. continuă pe Adevărul

Povestea tiganului anticar ramas pe drumuri pentru ca tara noastra nu s-a aliniat legislatiei europene

Romania a incalcat mai multe tratate internationale evacuand fortat sute de familii rome in toata tara. Activistii Amnesty International au tras, marti, un semnal de alarma amintind Guvernului ca tara noastra este obligata sa isi protejeze cetatenii impotriva evacuarii fortate. Reprezentantii organizatiei au construit la Universitate casa din carti de joc, simbol al vulnerabilitatii comunitatilor rome.

Presedintele BERD viziteaza tara noastra

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, informeaza un comunicat de presa.

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra. Concursul s-a desfasurat la Banesti, Prahova, pe un traseu istoric de exceptie si a fost organizat de iacarii.

FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

In ultimele luni, Romania a avut parte de niste oaspeti mai putin obisnuiti. Este vorba despre cateva specii foarte rare de pasaricare au disparut de multi ani din tara noastra - vulturul sur, vulturul hoitar, ielcovanul si acvila de camp. Zburatoarele au fost descoperite si fotografiate de specialistii de la Societatea Ornitologica Romana SOR. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata zburatoarele.

Studiu Petrom: Lipsa fondurilor, principala problema cu care se confrunta societatea civila din tara noastra

Cele mai importante probleme cu care se confrunta societatea civila din tara noastra sunt lipsa fondurilor 74%), dezinteresul institutiilor de stat 39%) si intarzierea finantarilor europene 36%), conform unui studiu Cult Market Research comandat de Petrom.

Basescu, catre autoritati: Atentie cu regionalizarea, tara noastra se poate transforma intr-un stat federal

Traian Basescu a subliniat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca planul de regionalizare trebuie tratat cu multa grija, deoarece este posibil ca tara noastra sa se transforme intr-un stat federal.

Francezii jignesc din nou tara noastra, iar Partidul Conservator taxeaza insultele aduse

Parlamentarii conservatori condamna politicienii straini care se folosesc de problematica romilor pentru a-si justifica insultele la adresa statului roman. Asta dupa ce deputatul francez Pierre Lellouche a.

ANAF propune ca strainii care desfasoara activitati economice sa aiba desemnat un singur sediu permanent in tara noastra

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a elaborat un Proiect de Ordin pentru modificarea Ordinului presedintelui ANAF privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor si taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )