Libnet.ro
UNICEF

20:15

POZA ZILEI. concurs de lupte greco-romane, la Jocurile Olimpice de la Rio

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. concurs de lupte greco-romane, la Jocurile Olimpice de la Rio

David Chakvetadze in albastru), din Rusia, si Zhan Beleniuk in rosu), din Ucraina, concureaza in proba de lupte greco-romane 85 kg masculin, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. continuă pe România Liberă

Rio 2016: Alin Alexuc rateaza bronzul la lupte greco-romane

Sansa unei noi medalii pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce Alin Alexuc s-a calificat in finala pentru bronz la categoria 98 kg din cadrul intrecerilor de lupte greco-romane.

OLIMPIADA. Lupte greco-romane: Alin Alexuc, eliminat in sferturi

Alin Alexuc a fost eliminat, marti, in sferturile de finala ale competitiei de lupte greco-romane, la categoria 98 kg, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa o.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu a ratat medalia de bronz la categoria 98 kg

Luptatorul roman Alin Alexuc Ciurariu a pierdut, marti, meciul pentru medalia de bronz a categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

JO 2016, lupte: Ion Iulian Panait, invins in calificarile categoriei 66 de kg

Ion Iulian Panait 35 de ani) a fost invins, marti, in calificarile categoriei 66 de kg din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

VIDEO Care este valoarea monetara a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de anul acesta

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria de clipuri Today I Found Out, gazda emisiunii Simon Whistler vorbeste despre valoarea in bani a medaliilor de aur de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, prin comparatie cu Jocurile Olimpice din 2012 ce au avut loc la Londra, precum si despre materiile prime folosite la confectionarea acestora si expune, in final, preturile cu care au fost vandute in trecut astfel de medalii pe piata neagra.

Sportiva din Franta m-a bagat la fund. Scandal la proba feminina de inot de la Jocurile Olimpice dupa ce o sportiva a acuzat ca o adversara a vrut sa o inece

Scandal la Jocurile Jocurile Olimpice de la Rio la proba feminina de inot 10 km in ape libere. Aurelie Muller din Franta a fost descalificata, dupa ce si-a obstructionat o adversara. Aceasta a.

VIDEO Un pugilist irlandez a facut gesturi obscene si a acuzat AIBA de coruptie dupa un meci pierdut la Jocurile Olimpice

Pugilistul irlandez Michael Conlan a facut gesturi obscene si a acuzat AIBA Asociatia Internationala de Box) de coruptie, dupa ce a pierdut meciul cu rusul Vladimir Nikitin, din sferturile de finala ale categoriei 56 de kilograme de la Jocurile Olimpice, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )