Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rio 2016: Alin Alexuc rateaza bronzul la lupte greco-romane

Online Sport Online Sport,
Rio 2016: Alin Alexuc rateaza bronzul la lupte greco-romane

Sansa unei noi medalii pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce Alin Alexuc s-a calificat in finala pentru bronz la categoria 98 kg din cadrul intrecerilor de lupte greco-romane. continuă pe Online Sport

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Luptatorul roman Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins de armeanul Artur Aleksanian, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la greco-romane, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza saritura Dragulescu si podiumul olimpic

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza incredibil medalia la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016: Marian Oprea rateaza calificarea in finala de la triplu salt

Atletul Marian Oprea a ratat, luni, calificarea in finala probei de triplu salt la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

OLIMPIADA. Lupte greco-romane: Alin Alexuc, eliminat in sferturi

Alin Alexuc a fost eliminat, marti, in sferturile de finala ale competitiei de lupte greco-romane, la categoria 98 kg, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa o.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu a ratat medalia de bronz la categoria 98 kg

Luptatorul roman Alin Alexuc Ciurariu a pierdut, marti, meciul pentru medalia de bronz a categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )