Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu a ratat medalia de bronz la categoria 98 kg

Hotnews Hotnews,
 JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu a ratat medalia de bronz la categoria 98 kg

Luptatorul roman Alin Alexuc Ciurariu a pierdut, marti, meciul pentru medalia de bronz a categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. continuă pe Hotnews

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Luptatorul roman Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins de armeanul Artur Aleksanian, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la greco-romane, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Rio 2016: Alin Alexuc rateaza bronzul la lupte greco-romane

Sansa unei noi medalii pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce Alin Alexuc s-a calificat in finala pentru bronz la categoria 98 kg din cadrul intrecerilor de lupte greco-romane.

OLIMPIADA. Lupte greco-romane: Alin Alexuc, eliminat in sferturi

Alin Alexuc a fost eliminat, marti, in sferturile de finala ale competitiei de lupte greco-romane, la categoria 98 kg, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa o.

FOTO: JO de la Rio. Marian Dragulescu a ratat medalia de bronz la sarituri

Gimnastul roman Marian Dragulescu a ratat, luni, medalia de bronz la proba de sarituri, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce s-a clasat pe locul al patrulea, la egalitate cu medaliatul cu bronz, japonezul Kenzo Shirai.

VIDEO! A ratat medalia la Olimpiada din cauza penisului prea mare!

Exista si cazuri in care barbatii si-ar dori sa aiba un penis mai mic, iar acest lucru cu siguranta l-a simtit pe pielea lui japonezul Hiroki Ogita, care a ratat calificarea in finala sa saritura in inaltime si o posibila medalie din cauza unui incident hilar si nefericit.

JO 2016: Programul din 16 august al sportivilor din Romania - A 11-a zi de intreceri

Alin Alexuc Ciurariu lupte greco-romane, categoria 98 de kg) va fi primul sportiv din Romania care va evolua marti, 16 august, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Intra in material pentru a vedea care vor fi sportivii tricolori care vor concura astazi in Brazilia.

Romania, inca o sansa ratata la medalie: Alin Alexuc a ajuns in meciul pentru bronz, dar a pierdut cu cosmarul sau

Delegatia tricolora isi putea mari zestrea de medalii, daca botosaneanul de 26 de ani ar fi castigat si al doilea meci disputat in recalificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )