Libnet.ro
UNICEF

01:05

POZA ZILEI. Tobogan cu apa, langa Casa Poporului din Capital

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Tobogan cu apa, langa Casa Poporului din Capital

Mai multe persoane participa la evenimentul City Wave, in cadrul caruia un tobogan cu apa, in lungime de circa 300 metri, a fost amplasat pe Calea 13 Septembrie, pe panta situata langa Casa Poporului din Capitala. continuă pe România Liberă

Operatiune de salvare pe munte: O tanara ce practica alpinismul a ramas blocata pe un versant de langa Dealul Cetatii din Deva (VIDEO)

O tanara ce practica alpinismul a ramas blocata pe un versant de langa Dealul Cetatenii din Deva. Alertate, autoritatile au reusit prin intermediul unui subofiter care avea specializare in sa.

10 locuri bantuite din Romania. Povesti sinistre cu Hotelul Cismigiu, Castelul Bran si Casa Poporului

Povestile despre locuri ce ar fi bantuite le-au starnit intotdeauna interesul romanilor. Astfel, de-a lungul timpului, in intreaga tara si-au facut aparitia tot felul de cladiri, paduri sau lacuri unde s-ar afla sufletele chinuite ale unor persoane ce un sfarsit intr-un mod tragic. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai cunoscute locuri din Romania ce sunt considerate a fi bantuite.

O masina a explodat langa sediul politiei din orasul turc Cizre: 9 persoane au fost ucise si 64 ranite (FOTO, VIDEO)

Noua persoane au fost ucise si alte 64 ranite dupa ce o masina a explodat in fata sediului politiei din Cizre, in sudul Turciei. Surse neoficiale spun ca cel putin 3 morti sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )